Mercedes pregătește peste 30 de lansări până în 2022: modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, dar și hibrizi AMG

de Paul Cosma
Luni, 03.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes pregătește peste 30 de lansări (modele noi și update-uri pentru modelele actuale) până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Pe listă se află 5 modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, hibrizi AMG, dar și o versiune de producție pentru hypercarul Project One.

Strategia pentru următorii 3 ani implică un calendar aglomerat pentru departamentul de dezvoltare de la Mercedes, așa cum o arată unele informații neoficiale.

Presa britanică susține că Mercedes va lansa peste 30 de modele noi (inclusiv update-uri pentru cele existente) până la sfârșitul anului 2022.

Pe lista nemților se află generații noi pentru Clasa C și Clasa C, dar și noul Mercedes SL, care ar putea fi prezentat la începutul lui 2021.

Constructorul pregătește și 5 modele electrice în gama EQ, precum și hibrizi pentru divizia de performanță AMG. Versiunea plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) ar urma să intre în producția de serie spre finalul anului 2020.

Potrivit Autocar, Mercedes va lansa și o versiune de serie pentru hypercar-ul Project One, cu livrări așteptate să debuteze în 2021.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru