Mercedes SL

Joi, 25 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-AMG SL: paletă de culori îmbogățită și materiale noi

Mercedes-Benz a pregătit câteva noutăți pentru modelul său decapotabil AMG SL. Prin divizia de personalizare Manufaktur, modelul primește acum o paletă de culori mai bogată pentru exterior și interior, precum și materiale noi în habitaclu.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Industrie

Șeful Mercedes-AMG: "Modelul AMG GT Roadster va fi înlocuit de noul SL"

Șeful diviziei de performanță a celor de la Mercedes-Benz a confirmat că noul SL va înlocui actualul AMG GT Roadster. Debutul este programat pentru anul acesta.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipurile viitorului Mercedes-Benz SL Roadster: modelul ar urma să debuteze în 2021

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu prototipurile viitorului SL Roadster. Noua generație va fi dezvoltată de divizia Mercedes-AMG și ar urma să fie prezentată în 2021.
Luni, 25 Mai 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz SL va fi inspirat de originalul 300 SL: noua generație va fi prezentată în 2021

Viitoarea generație Mercedes-Benz SL ar urma să fie prezentată în 2021. Modelul pregătit de nemți va prelua o parte din ADN-ul originalului 300 SL și va fi dezvoltat cu ajutorul specialiștilor din cadrul diviziei AMG.
Luni, 03 Februarie 2020 | Industrie

Mercedes pregătește peste 30 de lansări până în 2022: modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, dar și hibrizi AMG

Mercedes pregătește peste 30 de lansări (modele noi și update-uri pentru modelele actuale) până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Pe listă se află 5 modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, hibrizi AMG, dar și o versiune de producție pentru hypercarul Project One.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Modele noi

Următoarea generație Mercedes SL ar putea fi dezvoltată sub brandul AMG: lansarea este programată pentru 2021

Mercedes SL va primi în 2021 o nouă generație care ar putea fi dezvoltată sub brandul AMG, ca urmare a scăderii vânzărilor din ultimii ani.
Joi, 27 Aprilie 2017 | Autoipoteze

Planurile de viitor Mercedes: fără un înlocuitor pentru roadsterul SLC, iar Clasa S Cabrio și Coupe ar putea dispărea

Mercedes nu are de gând să mai lanseze o nouă generație a modelului SLC și plănuiește să evite canibalizarea vânzărilor între SL și Clasa S Cabrio sau Coupe.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL facelift: o față nouă și cutie automată cu nouă trepte pentru roadsterul german

Primele imagini oficiale ale noului Mercedes-Benz SL facelift au fost publicate pe internet înaintea dezvelirii de la Salonul Auto de la Los Angeles. După cum anticipa și primul teaser, roadsterul german are o față nouă și se bucură de mai multe schimbări.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL va primi un facelift: iată primul teaser

Mercedes-Benz se pregătește să lanseze un nou facelift al lui SL. Constructorul german a publicat prima imagine teaser a modelului pe care îl va dezveli la jumătatea lunii curente.
Duminica, 06 Iulie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz plănuiește revenirea la motoare cu șase cilindri în linie

Mercedes-Benz pregătește o nouă familie de propulsoare pentru viitoarele modele E-Klasse și SL. Acestea vor folosi arhitectura clasică cu șase cilindri în linie.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Episodul de astăzi vă aduce o armată întreagă de modele Mercedes tunate, printre care şi extrem de atrăgătorul S63 AMG Coupe. Prezente la apel sunt şi Volkswagen Beetle Cabrio şi Range Rover Sport.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz SL400: înlocuitorul vechiului SL350 a fost prezentat oficial

Gama Mercedes-Benz SL a primit o nouă versiune entry-level, numită SL 400. Aceasta înlocuieşte modelul SL 350, respectă normele Euro 6 şi asigură performanţe mai bune.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Ianuarie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Rudolf Uhlenhaut - inginerul-pilot, părintele lui Mercedes-Benz SL

Rudolf Uhlenhaut este nume important în istoria mărcii Mercedes-Benz. El este cel care s-a ocupat de dezvoltarea unor modele emblematice ca performantul SL, dar şi de divizia motorsport a companiei.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 1963, probabil cel mai bun an din istoria maşinilor

Anul 1963 a fost unul încărcat de semnificaţie pentru istoria industriei auto. Repere cu rezonanţă, cum ar fi brandul Lamborghini, modelul Maserati Quattroporte şi legendarul Porsche 911 au luat naştere în urmă cu 50 de ani.
Miercuri, 07 August 2013 | Industrie

Comisia Europeană va media conflictul dintre Mercedes şi Franţa cu un test independent

Comisia Europeană a decis să intervine în conflictul dintre Mercedes şi autorităţile franceze. Organismul european va superviza o serie de teste independente, care ar putea debloca interdicţia de vânzare a unor modele germane.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (7)

Revenim astăzi cu o colecţie a celor mai importante pachete de tuning din ultima săptămână, creaţii mai mult sau mai puţin reuşite, cu sute de cai putere sub capotă.
Marti, 09 Octombrie 2012 | Industrie

Mercedes SL, rechemat în service pentru că lichidul de răcire este inflamabil

Mercedes a anunţat astăzi că va rechema în service mai multe unităţi SL din cauza lichidului de răcire al sistemului de aer condiţionat. Nemţii au constatat că acesta este inflamabil în cazul unui accident frontal.
Marti, 21 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Mercedes SL63 AMG - primele imagini ale decapotabilei de 537 de cai

Mercedes a scos la încălzire şi versiunea de performanţă SL63 AMG pe o pistă de lângă Barcelona. Primele imagini ale roadsterului surprind designul derivatului mai potent.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Tuning

Primul pachet de tuning pentru Mercedes SL vine de la Lorinser

Lorinser a publicat deja prima schiţă a pachetului de tunig pe care îl pregăteşte pentru noua generaţie Mercedes SL. Modificările vor fi în primul rând de ordin estetic.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | General

Şeful Mercedes: "Cu vechiul SL, Steve Jobs a dovedit că este un geniu"

Dieter Zetsche, preşedintele Mercedes, a declarat în cadrul evenimentului de lansare a noii generaţii SL, că Steve Jobs, proprietar al vechiului model, a dovedit că este un geniu.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, fotospion, BMW M5, SL, Mercedes SL, Lexus LF-A, Audi RS6, Lexus GS, Mercedes-Benz SL
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru