SL

Joi, 25 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-AMG SL: paletă de culori îmbogățită și materiale noi

Mercedes-Benz a pregătit câteva noutăți pentru modelul său decapotabil AMG SL. Prin divizia de personalizare Manufaktur, modelul primește acum o paletă de culori mai bogată pentru exterior și interior, precum și materiale noi în habitaclu.
Luni, 23 Mai 2022 | Concepte

Imagine teaser cu viitorul concept Mercedes-Maybach SL

Şeful de design al gigantului german Daimler a publicat o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Maybach SL. Acesta va debuta, iniţial, ca şi concept.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Modele noi

Versiune entry-level pentru noul Mercedes-AMG SL: motor de 2.0 litri și 381 CP

Noua generație Mercedes-AMG SL poate fi comandată acum într-o nouă versiune. Numele său este SL 43 și vine echipată cu un motor de 2.0 litri turbo, cu patru cilindri.
Marti, 22 Martie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-AMG SL în România. Modelul decapotabil pornește de la 169.000 de euro

Noua generație Mercedes-AMG SL a ajuns, oficial, în România. Modelul decapotabil de performanță este disponibil în versiunile SL 55 AMG 4Matic+ și SL 63 AMG 4Matic+. Prețul noului model pleacă de la 169.000 de euro.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Modele noi

Noua generație Mercedes-AMG SL: motor V8, până la 585 CP și tracțiune integrală

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu noua generație SL. Modelul decapotabil va fi comercializat doar în versiune AMG și beneficiază, în premieră, de un sistem de tracțiune integrală.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Modele noi

Ultima imagine cu interiorul noului Mercedes-AMG SL, înaintea debutului oficial din 28 octombrie

Constructorul german de automobile a publicat o nouă imagine de la interiorul viitorului SL. Ar putea fi chiar ultima, având în vedere că debutul oficial este programat pentru 28 octombrie.
Luni, 25 Mai 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz SL va fi inspirat de originalul 300 SL: noua generație va fi prezentată în 2021

Viitoarea generație Mercedes-Benz SL ar urma să fie prezentată în 2021. Modelul pregătit de nemți va prelua o parte din ADN-ul originalului 300 SL și va fi dezvoltat cu ajutorul specialiștilor din cadrul diviziei AMG.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Mercedes-Benz lansează versiunea specială SL Grand Edition: accesorii AMG și suspensie sport pentru roadsterul german

Mercedes-Benz a lansat noul SL Grand Edition. Roadsterul constructorului german va fi disponibil pentru comandă începând cu această lună și integrează o serie de accesorii de caroserie semnate de divizia AMG și un interior garnisit cu o mulțime de dotări.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz nu renunță la SL: noua generație ar putea fi dezvoltată sub brandul AMG

Dieter Zetsche, omul care conduce Mercedes-Benz, a confirmat că inginerii și designerii constructorului german lucrează deja la o nouă generație SL. Oficialul Mercedes-Benz nu oferit informații cu privire la data de lansare.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL va primi un facelift: iată primul teaser

Mercedes-Benz se pregătește să lanseze un nou facelift al lui SL. Constructorul german a publicat prima imagine teaser a modelului pe care îl va dezveli la jumătatea lunii curente.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Accidentele spectaculoase de la Goodwood Festival of Speed 2014

Pe lângă lecţia de istorie pe care o predă Festivalul Vitezei de la Goodwood, în fiecare an avem şi o serie de ieşiri în decor, unele extrem de spectaculoase. Am adunat pentru voi o serie de întâlniri violente cu baloţii de paie în cadrul ediţiei de anul acesta.
Joi, 16 Ianuarie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Rudolf Uhlenhaut - inginerul-pilot, părintele lui Mercedes-Benz SL

Rudolf Uhlenhaut este nume important în istoria mărcii Mercedes-Benz. El este cel care s-a ocupat de dezvoltarea unor modele emblematice ca performantul SL, dar şi de divizia motorsport a companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz se pregăteşte de schimbarea strategiei de denumire a modelelor

Mercedes-Benz va schimba modul în care îşi va denumi modelele. Deşi va păstra denumirile consacrate, precum S-Klasse, SL şi CL, modelele de nişă vor primi denumiri formate din trei litere, cum ar fi SLC, GLA şi GLC.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Intern

Mercedes-Benz SL, în România de la 97.092 euro

Noua generaţie a lui Mercedes-Benz SL a debutat pe piaţa internă. Modelul este oferit alături de două motorizări şi are un preţ de pornire de 97.002 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SL - primele imagini oficiale

Noua generaţie a lui Mercedes-Benz SL a fost prezentată pe internet în mod oficial. Debutul public are loc la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SLC, viitorul rival al lui Porsche 911

Mercedes-Benz va dezvolta un nou model în baza viitorului SL. Acesta se va numi SLC şi va fi echipat cu un motor V8. Debutul este programat pentru 2014, anunţă Autocar.
Joi, 05 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu viitorul Mercedes SL decapotat

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitorului Mercedes-Benz SL cu acoperişul pliat.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Mercedes-Benz SL

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu noul Mercedes-Benz SL. Modelul va debuta în toamnă, la Frankfurt.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu Mercedes-Benz SL

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, prima imagine cu interiorul prototipului viitorului Mercedes-Benz SL.
Joi, 18 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes-Benz testeaza noul SL

Inginerii Mercedes-Benz testeaza noua generatie a lui SL, care este asteptata sa debuteze pe piata in urmatorii doi ani. Modelul este comparat cu generatia actuala, pentru o evaluare mai precisa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru