Mercedes-Benz nu renunță la SL: noua generație ar putea fi dezvoltată sub brandul AMG

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dieter Zetsche, omul care conduce Mercedes-Benz, a confirmat că inginerii și designerii constructorului german lucrează deja la o nouă generație SL. Oficialul Mercedes-Benz nu oferit informații cu privire la data de lansare.

Zvonurile care spuneau că Mercedes-Benz nu va mai lansa un nou SL au fost respinse de oficialii constructorului german. Modelul producătorului din Stuttgart trece printr-o perioadă slabă, iar acest lucru a generat informațiile care sugerau eliminarea din gamă.

Aflat la Geneva, Dieter Zetsche, omul care conduce Mercedes-Benz, a declarat că producătorul german lucrează la o nouă generație a modelului SL.

"Lucrăm deja la o nouă generație SL. Ne dorim să dezvoltăm o mașină cu adevărat impresionantă", a spus oficialul Mercedes-Benz.

Pentru moment, reprezentanții companiei din Stuttgart nu au oferit și informații cu privire la debutul noii generații. Cu toate acestea, voci apropiate producătorului spun că în 2021 vom cunoaște noul SL. Totodată, sursele spun că modelul ar putea fi dezvoltat sub brandul AMG.

Aceleași voci afirmă că viitoarea generație SL va avea un ampatament mai lung și un caracter mai sportiv comparativ cu actuala versiune (foto). Gama de motorizări ar urma să includă și unități dotate cu sisteme micro-hibrid cu acumulator la 48V, dar și o variantă plug-in hybrid.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru