Noutăți pentru Mercedes-AMG SL: paletă de culori îmbogățită și materiale noi

de Tiberiu Safta
Joi, 25.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a pregătit câteva noutăți pentru modelul său decapotabil AMG SL. Prin divizia de personalizare Manufaktur, modelul primește acum o paletă de culori mai bogată pentru exterior și interior, precum și materiale noi în habitaclu.

Mercedes-AMG SL beneficiază acum de câteva noutăți vizuale din partea Manufaktur, divizia de personalizare a constructorului german. Astfel, modelul decapotabil de performanță are acum o paletă de culori îmbogățită cu nu mai puțin de 8 nuanțe noi pentru exterior și interior. Cu aceste noutăți, Mercedes-AMG SL poate fi acum vopsit în următoarele culori: albastru Vintage, gri Silicon, albastru metalizat Cote d’Azur, roșu metalizat Rubellite, negru mat Night, argintiu mat Hightech, gri mat Graphite și verde mat Ireland.

Tot cu noul pachet, clienții vor putea acum să primească un plafon vopsit într-o nuanță de albastru închis.

Noutăți avem și la interior, acolo unde scaunele sunt îmbrăcate în piele Nappa exclusivă, cu emblema AMG brodată pe tetiere. Scaunele conțin inclusiv cusături în forma unor romburi, iar aceeași tapițerie este prezentă și pe cotieră, la panourile portierelor, în consola centrală și chiar și în părțile inferioare ale bordului.

Inclusiv volanul este îmbrăcat în piele Nappa cusută manual.

Tot la interior mai avem și covoare cu sigla AMG brodată pe ele și care conțin și cusături speciale. De asemenea, avem și praguri interioare iluminate cu sigla AMG și cu inscripția Manufaktur printate pe acestea.

Deocamdată, Mercedes-Benz nu a anunțat prețurile noului pachet, însă comenzile pentru modelul cu acest pachet vor fi deschise în ultimul trimestru din an.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    nu inteleg de ce nu o lasa doar cu 2 locuri?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru