Mercedes-amg sl

Joi, 17 August 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Mercedes-AMG SL: vopsea specială și mai mult crom

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său decapotabil AMG SL. Noua ediție aduce o vopsea specială portocalie, inspirată de apusul soarelui, precum și mai multe ornamente decorative din crom.
Joi, 25 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-AMG SL: paletă de culori îmbogățită și materiale noi

Mercedes-Benz a pregătit câteva noutăți pentru modelul său decapotabil AMG SL. Prin divizia de personalizare Manufaktur, modelul primește acum o paletă de culori mai bogată pentru exterior și interior, precum și materiale noi în habitaclu.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Mercedes-AMG SL 63, decapotabilă cu V8 și 585 CP

Alături de noi în Aventour 2023 va veni și noul Mercedes-AMG SL63, o decapotabilă cu motor V8 și 585 de cai putere. Este chiar cea mai rapidă mașină din istoria Aventour, una pe care fetele o vor aprecia cu siguranță.
Duminica, 13 Februarie 2022 | Tuning

Noul Mercedes-AMG SL primește 800 de cai putere de la Manhart

Manhart Performance a dezvoltat pachetul de tuning SL 800 R pentru noul Mercedes-AMG SL. În consecință, motorul V8 twin-turbo dezvoltă acum 800 de cai putere și peste 1.000 Nm cuplu, potrivit companiei germane.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021 | Industrie

Mercedes-AMG GT Coupe va primi o nouă generație, chiar dacă germanii au lansat recent noul SL

Potrivit șefului de design al producătorului german, modelul Mercedes-AMG GT Coupe va primi o nouă generație și va coexista alături de proaspăt lansatul Mercedes-AMG SL.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Modele noi

Noua generație Mercedes-AMG SL: motor V8, până la 585 CP și tracțiune integrală

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu noua generație SL. Modelul decapotabil va fi comercializat doar în versiune AMG și beneficiază, în premieră, de un sistem de tracțiune integrală.
Vineri, 12 Martie 2021 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG SL a început ultimele teste în condiții de iarnă

Constructorul german de automobile testează în condiții de iarnă noua generație a modelului SL. Celebrul roadster din Stuttgart va debuta pe parcursul acestui an.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipurile viitorului Mercedes-Benz SL Roadster: modelul ar urma să debuteze în 2021

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu prototipurile viitorului SL Roadster. Noua generație va fi dezvoltată de divizia Mercedes-AMG și ar urma să fie prezentată în 2021.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru