Mercedes-AMG GT Coupe va primi o nouă generație, chiar dacă germanii au lansat recent noul SL

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 03.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit șefului de design al producătorului german, modelul Mercedes-AMG GT Coupe va primi o nouă generație și va coexista alături de proaspăt lansatul Mercedes-AMG SL.

După o lungă campanie de promovare, germanii de la Mercedes-Benz au lansat în urmă cu câteva zile noua generație SL. Începând de acum, modelul decapotabil va fi comercializat numai în versiune AMG, a revenit la configurație 2+2 și beneficiază, în premieră, de un sistem de tracțiune integrală.

Așa cum bine știi, noul SL va înlocui modelul AMG GT Roadster în portofoliul mărcii din Stuttgart. Dar, potrivit șefului de design al Mercedes-Benz, Gordon Wagener, Mercedes-AMG GT Coupe nu va fi eliminat.

Mai mult, va primi o nouă generație și va coexista alături de Mercedes-AMG SL. Dacă cel din urmă se va adresa clienților în căutare de o decapotabilă confortabilă și performantă în același timp, AMG GT Coupe va rămâne mașina mai potrivită pentru circuit.

Noul Mercedes-AMG SL vine echipat cu un motor V8, twin-turbo, de 4.0 litri. În cazul versiunii de top SL 63, unitatea dezvoltă 585 de cai putere și 800 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.6 secunde.

Viteza de top ajunge la 315 km/h.

via Road and Track

Comentarii (6)

  • Edikkk
    Uzată moral


    PS hai să vedem AM, cenzuraţi?
    2 20
  • Let's go,Edikk!
    17 0
  • Seriff
    Am scris un comentariul in care l-am intrebat pe Edikk ce masina are de zice de asta ca uzata moral, AM mi-a sters comentariul, se pare ca Edikk e tinut in puf de acest site care e o mare propaganda pro masini electrice.
    10 1
  • Edikkk
    @Seriff

    asta este o întrebare total deplasată

    dar de la dvs, mă aştept la aşa ceva
    1 7
  • Seriff
    @Edikk pai de ce e deplasata? Din moment ce critici o astfel de masina sa inteleg ca dvs. aveti ceva net superior?
    8 1
  • @sheriff
    dar ce masina ai tu? pasat diesel?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru