Ediție specială nouă pentru Mercedes-AMG SL: vopsea specială și mai mult crom

de Tiberiu Safta
Joi, 17.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său decapotabil AMG SL. Noua ediție aduce o vopsea specială portocalie, inspirată de apusul soarelui, precum și mai multe ornamente decorative din crom.

Cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, Mercedes-Benz a dezvăluit o nouă ediție specială pentru AMG SL, destinată exclusiv publicului american. Noua ediție este botezată Manufaktur Big Sur aduce o serie de noutăți la nivel vizual. Față de versiunea obișnuită a lui AMG SL, ediția Big Sur va putea fi ușor recunoscută după vopseaua sa specială portocalie Manufaktur Orange Flame Metallic. Vopseaua a fost inspirată de apusul soarelui.

Alături de noua vopsea, AMG SL Big Sur mai primește și pachetul AMG Exterior Chrome Package, care adaugă numeroase ornamente din crom în zona grilei, la praguri și la embleme. Ediția specială mai vine echipată și cu jante negre de 21 de inch, precum și etriere vopsite în negru și un plafon textil vopsit în aceeași culoare. Aici mai adăugăm și o emblemă AMG nouă în partea din față.

La interior avem scaune îmbrăcate în piele Nappa și vopsite în roșu Mystic Red în combinație cu negru, iar aici mai avem și cusături contrastante portocalii.

Inclusiv volanul, panourile portierelor, bordul și consola centrală sunt vopsite în aceste nuanțe.

Noua ediție specială nu aduce modificări tehnice. Astfel, AMG SL Big Sur primește același motor V8 de 4.0 litri bi-turbo, care dezvoltă 585 de cai putere. Trebuie menționat că ediția specială se bazează pe versiunea cea mai puternică, SL 63.

Ediția specială va fi produsă în serie limitată și va fi disponibilă exclusiv pe piața din Statele Unite.

via Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • Frumoasă, păcat că e termică poluantă....

    Păcat că nu au versiunea electrică
    1 2
  • Cam tot este electric Mike la mașina asta… doar ca nu te aburește nimeni ca este cu emisii zero si încărcată cu curent poluant în baterii poluante.. ;)
    In topic… o super bijuterie, chiar dacă este gold.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru