Mercedes AMG

Marti, 26 Septembrie | Modele noi

Adio V6 și V8. Noul Mercedes-AMG GLC Coupe 43 și 63 debutează cu motor cu 4 cilindri

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile versiuni de performanță Mercedes-AMG GLC 43 și 63. Ambele vor fi echipate cu un motor cu 4 cilindri.
Miercuri, 23 August | General

Mercedes-AMG confirmă: motorul V8 nu va reveni pe modelele AMG C63 și E63

Michael Schiebe, CEO-ul diviziei de performanță Mercedes-AMG, a confirmat oficial că motorul V8 nu își va face reapariția pe modelele C63 și E63. Informația a fost confirmată după ce apăruseră zvonuri că această configurație ar putea reveni la cele două berline de performanță.
Luni, 14 August | Economic

Nemții nu s-au înghesuit să comande noul Mercedes-AMG C63 cu 4 cilindri: vânzări aproape 0

Potrivit presei germane, clienții din această țară parcă fug de noul Mercedes-AMG C63 S E Performance, echipat cu motor cu 4 cilindri. Unii dealeri susțin că vânzările sunt aproape de 0.
Luni, 14 August | General

Speranțe deșarte: Mercedes-Benz nu va readuce motorul V8 pentru modelele AMG C63 și E63

Potrivit unor informații noi, Mercedes-Benz nu va readuce, până la urmă, motorul V8 pentru modelele de performanță AMG C63 și E63. Anterior, au apărut zvonuri că producătorul german va readuce acest motor pentru cele două modele.
Vineri, 11 August | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Mercedes-AMG GT va fi dezvăluită în 17 august

Mercedes-AMG a confirmat oficial data lansării noii generații AMG GT. Noul model va fi dezvăluit publicului în 17 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Vineri, 04 August | Intern

Prețuri noul Mercedes-AMG GLC 43 în România: start de la 86.600 de euro

Noul Mercedes-AMG GLC 43, versiunea de performanță a SUV-ului compact, este disponibil oficial în România. Modelul de performanță pornește de la 86.630 de euro în țara noastră.
Marti, 18 Iulie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GLC: motoare de 2.0 litri hibride, cu până la 680 CP

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Mercedes-AMG GLC. SUV-ul va fi disponibil în două versiuni, ambele având la bază un motor de 2.0 litri hibrid.
Luni, 03 Iulie | Tuning

Mercedes-AMG G63, transformat în pick-up cu 6 roți de Brabus: preț de 1.1 milioane de euro

Tuner-ul german Brabus a dezvăluit cea mai nouă creație a sa. De această dată, vorbim despre un Mercedes-AMG G63 transformat într-un pick-up cu 6 roți. Noul model este disponibil în versiuni cu 800 sau cu 900 de cai putere.
Miercuri, 28 Iunie | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Mercedes-Benz Clasa G: AMG G63 Grand Edition

Mercedes-AMG a prezentat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță G63. Noua ediție se numește Grand Edition și aduce o vopsea specială neagră cu accente aurii. Producția este limitată la 1000 de exemplare.
Miercuri, 28 Iunie | Modele noi

Prima imagine cu urmașul supercarului Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG a publicat prima imagine oficială cu noua generație AMG GT. Noul model va fi dezvăluit, în prima fază, unui grup restrâns de oameni în luna iulie, înainte ca modelul să fie prezentat publicului larg.
Joi, 25 Mai | Tuning

Brabus naște un monstru cu motor de 930 CP și preț de 323.400 de euro

Tuner-ul german Brabus a dezvăluit un nou pachet pentru modelul de performanță Mercedes-AMG GT63 S E Performance. Noul pachet mărește puterea motorului electrificat la 930 de cai putere, iar din pachet mai fac parte și elemente din fibră de carbon pentru caroserie.
Joi, 25 Mai | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-AMG SL: paletă de culori îmbogățită și materiale noi

Mercedes-Benz a pregătit câteva noutăți pentru modelul său decapotabil AMG SL. Prin divizia de personalizare Manufaktur, modelul primește acum o paletă de culori mai bogată pentru exterior și interior, precum și materiale noi în habitaclu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Mai | Accidente exotice

Un exemplar Mercedes-AMG One, distrus de flăcări în timpul transportului

Unul din cele 275 de exemplare ale lui Mercedes-AMG One a fost distrus de flăcări pe o șosea din Marea Britanie. Exemplarul era transportat într-o remorcă, însă nu se cunoaște cauza incendiului.
Marti, 09 Mai | Tuning

Tuning pentru electrice. Brabus crește autonomia lui Mercedes-AMG EQS

Brabus a modificat un Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+. Deși puterea dezvoltată de motoarele electrice, autonomia a crescut cu 7% față de un exemplar standard, susțin reprezentanții companiei.
Vineri, 05 Mai | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: pachet vizual nou pentru versiunile cu motoare cu 6 cilindri

Mercedes-Benz a pregătit o serie de actualizări pentru versiunile cu motoare cu 6 cilindri ale lui AMG GT 4-Door Coupe. Actualizările constau într-un pachet vizual nou și mai mult echipament în habitaclu.
Joi, 27 Aprilie | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Mercedes-AMG SL 63, decapotabilă cu V8 și 585 CP

Alături de noi în Aventour 2023 va veni și noul Mercedes-AMG SL63, o decapotabilă cu motor V8 și 585 de cai putere. Este chiar cea mai rapidă mașină din istoria Aventour, una pe care fetele o vor aprecia cu siguranță.
Miercuri, 12 Aprilie | Tuning

Cel mai nou model Brabus vine la pachet cu o barcă de 900 CP: preț de 1.2 milioane de euro

Tuner-ul german Brabus a pregătit un nou pachet extravagant pentru Mercedes-AMG G63. Botezat Deep Blue 900, acesta aduce un motor modificat special pentru a dezvolta 900 de cai putere, iar în pachet sunt incluse o barcă și un ceas de mână special. Toate la prețul de 1.2 milioane de euro.
Joi, 06 Aprilie | General

Mercedes-AMG One a doborât recordul pentru mașinile de serie la Monza

Hypercar-ul Mercedes-AMG One tocmai a stabilit un timp record pe circuitul de la Monza din Italia. Astfel, noul model de performanță al germanilor este cea mai rapidă mașină de serie pe acest circuit.
Miercuri, 05 Aprilie | Modele noi

Ediție specială pentru Mercedes-AMG S63 E Performance: preț de 208.000 euro

Constructorul german de automobile prezintă ediția specială Edition 1 pentru noul S63 E Performance. În Germania, prețurile pornesc de la 208.392 de euro.
Luni, 16 Ianuarie | Industrie

OFICIAL: Mercedes-AMG a livrat primul exemplar One

Constructorul german de automobile anunță, prin intermediul rețelelor de socializare, debutul livrărilor modelului Mercedes-AMG One. Primul exemplar a fost înmatriculat în Germania.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, AMG, Mercedes AMG, Mercedes SLS AMG, Mercedes CLS, Mercedes A-Klasse, B-Klasse, SLS AMG, Mercedes B-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru