Mercedes AMG

Luni, 02 Mai 2022 | Modele noi

Imagini teaser cu un nou model Mercedes-AMG, creat în colaborare cu artistul Will.I.Am

Divizia de performanță Mercedes-AMG a publicat câteva imagini teaser și un clip cu un model nou. Mașina a fost creată în colaborare cu artistul Will.I.Am și pare a fi un coupe cu un design inspirat de la modelul AMG G63. Noul model va fi dezvăluit în 5 mai.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG anunță o nouă versiune de performanță pentru Clasa C

Divizia de performanță Mercedes-AMG a publicat un teaser video cu ceea ce pare a fi o nouă versiune pentru Clasa C. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre înlocuitorul actualului C 43.
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG anunță ediția specială "Edition 55" pentru A 35 și CLA 35

Divizia de performanță AMG anunță o ediție specială "Edition 55" pentru modelele compacte A 35 și CLA 35. Lista cu noutăți include, printre altele, embleme speciale, jante de 19 inch și o temă bicoloră pentru interior.
Vineri, 11 Martie 2022 | Formula 1

Mercedes-AMG GT Black Series este noul Safety Car în Formula 1

Noul Mercedes-AMG GT Black Series va fi noul Safety Car în Campionatul Mondial de Formula 1. Modelul îl înlocuiește pe vechiul AMG GT R și, la fel ca în 2021, va alterna rolul său cu Aston Martin Vantage.
Vineri, 18 Februarie 2022 | F1 TOP

Săgețile Argintii revin: Mercedes-AMG F1 a lansat monopostul de specificație 2022

Mercedes-AMG F1 Petronas a publicat primele imagini cu noul monopost de specificație 2022. După cum se poate observa, echipa germană a revenit la culoarea argintie care a consacrat-o.
Marti, 15 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-AMG EQE apare într-un nou teaser. Debutează în 16 februarie

Constructorul german de automobile a publicat, poate ultimul, teaser cu viitorul model electric de performanță Mercedes-AMG EQE. Acesta va debuta în 16 februarie.
Vineri, 24 Septembrie 2021 | Intern

Mercedes-AMG GT Black Series, cel mai nou exponat al galeriei Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection va avea de la 1 octombrie un nou exponat. Este vorba despre un Mercedes-AMG GT Black Series care poate fi admirat în avans în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat (24 - 30 septembrie) în Piața Victoriei din București.
Luni, 20 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG ar putea lansa o decapotabilă cu zero emisii

Divizia de performanță a constructorului german de automobile ar putea lansa, pe viitor, o decapotabilă cu zero emisii. Declarația îi aparține directorului de operațiuni al Mercedes-Benz.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Industrie

Portofoliul de modele al diviziei Mercedes-AMG ar putea fi redus în viitor

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar din partea noului șef al diviziei Mercedes-AMG, portofoliul de modele de performanță al constructorului din Stuttgart ar putea fi redus în viitor.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Modele noi

Primul Mercedes-AMG electric din istorie: EQS 53 are până la 761 CP și 580 de kilometri autonomie

Divizia de performanță a producătorului din Stuttgart a dezvoltat o versiune cu emblema AMG pentru nava amiral electrică EQS. Denumită oficial EQS 53, aceasta dispune de până la 761 de cai putere.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance: plug-in hybrid cu 843 CP și 12 km autonomie electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance. Cel mai puternic model din gama diviziei de performanță are sistem de propulsie plug-in hybrid și dispune de 843 de cai putere.
Luni, 30 August 2021 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu primul Mercedes-AMG Plug-in Hybrid. Va avea peste 800 CP

Constructorul german de automobile a publicat încă o imagine teaser, poate chiar ultima, cu versiunea plug-in hybrid a modelului Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe. Debutul este programat pentru 1 septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 August 2021 | Modele noi

OFICIAL: Primul Mercedes-AMG Plug-in Hybrid debutează în 1 septembrie

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu viitorul Mercedes-AMG GT echipat cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Totodată, a confirmat data lansării: 1 septembrie.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Modele noi

Ultimul Lotus pe benzină este aici: Emira are motor de la Mercedes-AMG și costă 72.000 de euro

Lotus prezintă noul Emira, ultimul său model “tradițional” înainte de trecerea la o gamă de vehicule 100% electrice. Emira beneficiază în premieră de un propulsor de la Mercedes-AMG, dezvoltă până la 400 de cai putere și are un preț de pornire de circa 72.000 de euro.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Industrie

Șeful Mercedes-AMG: "Modelul AMG GT Roadster va fi înlocuit de noul SL"

Șeful diviziei de performanță a celor de la Mercedes-Benz a confirmat că noul SL va înlocui actualul AMG GT Roadster. Debutul este programat pentru anul acesta.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Modele noi

Modelele hibride Mercedes-AMG vor avea până la 804 de cai putere. Noul C63 va avea motor de 2.0 litri

Mercedes-Benz își consolidează gama de vehicule electrice și hibride construite de divizia AMG. Modelele hibride se vor folosi de motoare cu patru, respectiv opt cilindri, iar cea mai puternică mașină va dezvolta 804 de cai putere.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Prima mașină electrică Mercedes-AMG se va lansa anul acesta

Mercedes-AMG a confirmat că se pregătește de lansarea primului model electric de perfoRmanță. Mașina va fi sub brandul EQ și va putea atinge 100 km/h în mai puțin de 4 secunde.
Marti, 23 Martie 2021 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz C63 AMG va fi un hibrid de 558 de cai putere

Următoarea generație Mercedes-Benz C63 AMG va fi propulsată de un motor turbo de 2.0 litri, cu patru cilindri, împrumutat de pe A45 S AMG. Agregatul va fi ajutat de un motor electric, iar modelul va avea o putere totală de 558 de cai putere.
Luni, 22 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Primul model hibrid Mercedes-AMG este GT73e, un rival al lui Porsche Panamera hibrid

Mercedes GT73e AMG se pregătește de lansare anul acesta și va fi primul model hibrid dezvoltat de divizia AMG. Coupe-ul în patru uși va atinge 100 km/h în mai puțin de trei secunde și se va duela în segment cu Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.
Vineri, 12 Martie 2021 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG SL a început ultimele teste în condiții de iarnă

Constructorul german de automobile testează în condiții de iarnă noua generație a modelului SL. Celebrul roadster din Stuttgart va debuta pe parcursul acestui an.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, AMG, Mercedes AMG, Mercedes SLS AMG, Mercedes CLS, Mercedes A-Klasse, B-Klasse, SLS AMG, Mercedes B-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru