Ultima zi în Aventour 2023: am creat picturi din plăcuțe de frână și am ales echipa câștigătoare

Ultima zi din Aventour 2023 a fost sinonimă și cu întoarcerea la București. Nu înainte ca fiecare echipă să abordeze artistic, cu pensule și culori, plăcuțe de frână și discuri Textar. La final, am anunțat echipa câștigătoare, formată din Ioana Grama și Krista Baias.

Ziua 3 din Aventour 2023: Am schimbat anvelope Continental și am urcat pe o eoliană CEZ

Ziua cu numărul 3 din Aventour la feminin 2023 ne-a purtat către parcul eolian al partenerului nostru, CEZ România, de la Cogealac. Aici, fetele au avut, poate cea mai mare provocare din istoria Aventour: să urce pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime. Dar nu înainte de o probă de schimbat anvelope, pusă la cale de Continental.

Ziua 2 din Aventour 2023: Am descoperit beneficiile Revolut și am asamblat un puzzle despre istoria Textar

În a doua zi din Aventour, drumul ne-a purtat către Cheile Dobrogei, un loc de o frumusețe rară, pe care trebuie neaparat să îl vizitezi dacă ajungi în zonă. Am descoperit apoi beneficiile Revolut. Ziua am încheiat-o cu un puzzle care urmărește istoria de peste 100 de ani a Textar.

Prima zi din Aventour 2023: Am probat elixirul tinereții și am navigat cu barca pe Marea Neagră

Dimineața primei zile din Aventour 2023 ne-a găsit tot la Țiriac Collection, de unde am pornit să descoperim litoralul românesc, alături de 4 mașini proaspăt lansate și 8 femei influencer. Drumul ne-a purtat pe la Crama Rasova și mai apoi am ieșit cu barca în largul mării din LifeHarbour Limanu.

Aventour 2023: Super-aplicația financiară Revolut ne ajută să plătim în siguranță, în vacanță

Aventour 2023 se bucură de sprijinul unei dintre celei mai populare aplicații financiare din lume. Revolut ne va arăta cât de simplu este să folosești cardul în vacanță.

Aventour 2023: Doza de concentrare ne-o luăm din produsele Pharma Nord

În ediția din 2023 a proiectului "Aventour la feminin" îi avem alături de noi pe cei de la Pharma Nord. Cu o expertiză de peste patru decenii pe piața suplimentelor alimentare, Pharma Nord se va asigura că fetele rămân concentrate în concursurile pe care le-am pregătit pentru ele.

Mașinile din Aventour 2023: Peugeot 3008 PHEV, hibridul de 300 de cai pentru echipa foto-video

Peugeot 3008, în versiune Plug-in Hybrid, se alătură proiectului Aventour la feminin 2023. Nu va fi unul dintre concurenți, ci ne va ajuta, cu cei 300 de cai putere ai săi, să ținem pasul cu fetele, să le fotografiem și să filmăm materialele video.

Mașinile din Aventour 2023: Peugeot 5008, mașina noastră de asistență pentru bagaje fără număr

De-a lungul celor 1.300 de kilometri ai proiectului "Aventour la feminin 2023", Peugeot 5008 facelift va fi mașina noastră de asistență. Calul de povară al turului sau, mai bine zis, leul de povară.

Aventour 2023: Vom gusta energia verde în parcul eolian CEZ România

Pentru că energia verde este vitală pentru un viitor sustenabil, Aventour 2023 va avea alături un partener cu rezonanță în acest domeniu: CEZ România. Sau, altfel spus, creatorul unuia dintre cele mai mari parcuri eoliene din Europa.

Aventour 2023: Relaxarea, asigurată de Novum by the Sea, unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe litoral

Novum by the Sea ni se alătură pentru prima oară, în proiectul Aventour, în calitate de partener. Unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe litoralul românesc este situat în stațiunea Olimp și ne așteaptă cu plaje liniștite și, sperăm noi, cu mult soare.

Mașinile din Aventour 2023: Renault Austral, urmașul lui Kadjar, oferă tehnologie avansată

A doua reprezentantă a Franței și a patra mașină care ne însoțește în Aventour 2023 este nimeni altul decât Renault Austral. Urmașul lui Kadjar, Austral este un SUV de segment C pe care Automarket l-a văzut la Paris, chiar înaintea tuturor.

Aventour 2023: Vom rula sustenabil cu anvelopele Continental Eco Contact 6 și tehnologia ContiRe.Tex

Continental va fi alături de noi și în acest an, oferind anvelope premium pentru mașinile noastre. Producătorul german face pași importanți către un viitor sustenabil prin anvelopele ContiRe.Tex, care integrează plastic reciclat de la sticle PET.

Mașinile din Aventour 2023: Peugeot 408, nava amiral care mixează o berlină, un SUV și un coupe

Din punct de vedere al mașinilor care ne vor însoți în Aventour 2023 putem spune că va fi un meci Germania - Franța. Pe lângă cele două modele germane, vom avea alături și două franțuzoaice. Prima dintre ele este noul Peugeot 408.

Mașinile din Aventour 2023: Mercedes-AMG SL 63, decapotabilă cu V8 și 585 CP

Alături de noi în Aventour 2023 va veni și noul Mercedes-AMG SL63, o decapotabilă cu motor V8 și 585 de cai putere. Este chiar cea mai rapidă mașină din istoria Aventour, una pe care fetele o vor aprecia cu siguranță.

Aventour 2023: Siguranța este asigurată de Textar, cel mai longeviv brand de frânare

Pentru al treilea an consecutiv, Textar ni se alătură în Aventour din postura de partener principal, oferind toată expertiza sa în frânare, acumulată în peste 100 de ani de activitate.

Mașinile din Aventour 2023: Audi Q8 e-tron, singura electrică din turul nostru

Aventour la feminin revine în 2023 cu rețeta deja consacrată: 8 femei influencer, patru mașini proaspăt lansate, provocări care mai de care și peisaje care ne vor tăia răsuflarea. Anul acesta, printre mașinile care ne vor ajuta să (re)descoperim litoralul românesc se află și electricul Audi Q8 e-tron.

Aventour 2023: descoperim litoralul românesc alături de 8 femei influencer și 4 mașini abia lansate

Singurul tur dedicat diversității la volan, organizat în România, revine și în 2023. Aventour la feminin va alinia la start 8 influencere și 4 mașini abia lansate: Audi Q8 e-tron, Mercedes-AMG SL63, Peugeot 408 și Renault Austral.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru