Aventour 2023: Relaxarea, asigurată de Novum by the Sea, unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe litoral

de Alexandru Monenciu
Duminica, 30.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Novum by the Sea ni se alătură pentru prima oară, în proiectul Aventour, în calitate de partener. Unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe litoralul românesc este situat în stațiunea Olimp și ne așteaptă cu plaje liniștite și, sperăm noi, cu mult soare.

Plecarea în Aventour la feminin 2023 este în câteva zile. Urmează 1.300 de kilometri și 4 zile în care vom (re)descoperi litoralul românesc la bordul a 4 mașini proaspăt lansate. Desigur, toată această aventură nu ar fi posibilă fără partenerii noștri.

Dacă Textar și Continental au fost alături de noi și anul trecut, Novum by the Sea se află pentru prima oară pe această listă distinsă.

Novum by the Sea este unul dintre cele mai luxoase resorturi de la malul mării și este situat pe plaja stațiunii Olimp, la doar 50 de metri de mare. Este locul unde ne vom întoarce la finalul fiecărei zile din Aventour și unde ne vom încărca bateriile pentru ziua următoare.

Mulțumită poziționării, resortul oferă o panoramă superbă asupra Mării Negre.

160 DE APARTAMENTE ȘI PLAJĂ PRIVATĂ

Complexul include 160 de apartamente, fiecare dintre acestea fiind echipat cu bucătărie, aer condiționat și Smart TV. Nu lipsește, desigur, conexiunea wi-fi la internet, pe care o vom aprecia fiecare dintre noi.

Pentru că vom fi ocupați să descoperim tot ce are mai bun de oferit litoralul românesc, nu vom avea timp să ne relaxăm pe plaja privată a resortului, echipată cu baldachine și șezlonguri.

Nici să încercăm barul situat pe plajă.

BAR PE PLAJĂ

Deși un pahar cu vin, la final de zi, recomandă și doctorul. Dacă este servit pe plajă, cu atât mai bine.

Complexul Novum by the Sea include și un restaurant, Leto, cu specific internațional. Acesta are o capacitate de 200 de locuri la interior și 250 de locuri pe terasă. Muzica live este asigurată de artiști consacrați.

Dacă nu ești fanul statului pe plajă, resortul are un patinoar funcțional tot anul, parc acvatic cu piscină în aer liber și tobogane. De asemenea, există locuri de joacă și activități pentru copii, atent supravegheate de animatori.

ACTIVITĂȚI SPECIALE PENTRU COPII

Hotelul are 2 piscine exterioare, încălzite: una pentru adulți și una pentru copii.

Tot pentru copii există și un parc de aventură, unde sunt organizate programe speciale, spre exemplu ping-pong, șah, fitness în aer liber și minigolf.

CENTRU SPA CU 20 DE CABINETE

Pentru ca pachetul să fie complet, adulții cazați la Novum by the Sea pot vizita MedSPA și pot beneficia de tratamente și terapii de relaxare în cele 20 de cabinete disponibile.

În viitor, proiectul rezidențial Novum by the Sea Grand Resort se va extinde cu 3 noi blocuri.

Acestea vor cuprinde 408 apartamente și 36 de duplexuri.

Dacă v-am trezit pofta de mare și plajă, vă invităm să studiați facilitățile resortului Novum by the Sea.

***

Aventour va putea fi urmărit după hashtag-ul #Aventour, pe Facebook-ul Automarket și pe Instagram-ul Automarket, pe Facebook-ul Eva.ro și pe Instagram-ul Eva.ro. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului. Bineînțeles, Aventour la feminin va putea fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect.

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 mașini proaspăt lansate în România.

3-6 mai

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

Proiect prezentat de:

TEXTAR

Parteneri:

CONTINENTAL ANVELOPE

CEZ ROMÂNIA

REVOLUT

PHARMA NORD

NOVUM BY THE SEA

Comentarii (2)

  • Dubai, Maldive, Bali,... sunt over rated.

    Plus, să ai copii, nu le face deloc bine plimbarea cu avionul (cauzează mari probleme timpanelor, de aceea şi plâng foarte tare, că îi doare !)

    Mă bucur că sunt hoteluri cu absolut tot necesar şi în România.
    3 6
  • Florin
    O locatie frumoasa care, poate fi curtata de cei obisnuiti cu sejururile prin strainatate. Atentie doar la cum sunt tratati turistii, ei sunt cei care aduc banii....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru