Mercedes-Benz lansează versiunea specială SL Grand Edition: accesorii AMG și suspensie sport pentru roadsterul german

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a lansat noul SL Grand Edition. Roadsterul constructorului german va fi disponibil pentru comandă începând cu această lună și integrează o serie de accesorii de caroserie semnate de divizia AMG și un interior garnisit cu o mulțime de dotări.

Mercedes-Benz a publicat primele fotografii și detalii referitoare la noul SL Grand Edition. Versiunea specială pregătită de constructorul german va putea fi comandată începând cu 22 februarie, urmând ca primele exemplare să ajungă în showroom-uri în luna martie.

Mercedes-Benz SL Grand Edition va putea fi comandat în versiunile SL 400 și SL 500. Prima variantă amintită anterior mizează pe un motor de 3.0 litri capabil să ofere 367 de cai putere și 500 Nm. Versiunea SL 500 este echipată cu un motor V8 de 4.6 litri care produce 455 de cai putere și 700 Nm. Indiferent de motorizarea aleasă, nemții propun o cutie automată cu 9 rapoarte.

Mercedes-Benz SL Grand Edition va fi echipat standard cu jante AMG de 19 inch pe față, respectiv 20 de inch pe spate, în timp ce clienții vor avea la dispoziție patru nuanțe de caroserie. La nivelul accesoriilor de exterior, nemții au pregătit și logo-ul cu denumirea ediției speciale, dar și elemente cromate. 

Tot standard, clienții vor primi sistemul Airscarf, scaunele Multicontour cu masaj și ventilație, pachetul Driving Assistance Plus, sistemul Active Parking Assist și o tapițerie din piele vopsită în culoarea Brown Pearl.

De asemenea, volanul sport pregătit de nemți dispune de zone îmbrăcate în Nappa.

Indiferent de varianta de motorizare aleasă, Mercedes-Benz a pregătit pentru SL Grand Edition și o suspensie sport ceva mai rigidă. Pentru moment, prețurile pentru piața din România încă nu au fost comunicate.

Comentarii (2)

  • Bogdan
    SL.ul..O masina emblematica MB. Pacat ca a ajuns in halul asta de subdezvoltare. Toate motoarele din gama sunt de generatie trecuta + interior de acum 10 ani
    3 1
  • Corocsenie Adrian
    @Bogdan
    Oricum SL-ul a murit de la generatia R129. (1989–2001).
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru