Mercedes-Benz SL va primi un facelift: iată primul teaser

de Sebastian Toma
Joi, 12.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz se pregătește să lanseze un nou facelift al lui SL. Constructorul german a publicat prima imagine teaser a modelului pe care îl va dezveli la jumătatea lunii curente.

Mercedes-Benz SL, roadsterul cel mai mare din gama constructorului german, va primi o nouă restilizare la jumătatea lunii noiembrie. Pentru moment, avem doar o imagine teaser a viitorului SL, alături de declarațiile constructorului din Stuttgart. Știm că noul SL va primi un aspect nou, cu o parte frontală redesenată și o grilă "diamant". Aceste detalii ne sunt specificate atât în comunicatul de la Mercedes-Benz, cât și în imaginea teaser furnizată de oficialii mărcii. Noul aspect al lui SL aduce roadsterul german mai aproape din punct de vedere stilistic de SLS AMG, supercarul constructorului din Stuttgart.

Restilizarea importantă din gama Mercedes-Benz SL va fi prezentată în data de 17 noiembrie, în cadrul standului mărcii germane de la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul decapotabil este însoțit de noul GLS, varianta restilizată și cu numele schimbat a lui GL. Spre deosebire de cel mai mare SUV din portofoliul Mercedes-Benz, SL nu își va schimba denumirea odată cu restilizarea, pentru că oficialii mărcii germane consideră că numele acestui model este deja stabilit ca un reper pe piața auto și ar fi periculoasă schimbarea lui.

Urmareste Automarket
La interior, Mercedes-Benz SL ar putea primi un nou volan, un sistem de infotainment actualizat și cu un ecran mai mare, noi butoane pentru consola centrală și mai multe ornamente și materiale schimbate.
Cei de la Mercedes-Benz ar putea modifica și gama de motorizări, direcția și suspensia lui SL odată cu acest facelift, dar aceste detalii vor fi cunoscute abia după prezentarea oficială a noului roadster german.

Via Autoblog.it | MotorAuthority

Comentarii (6)

  • Scorpionul_negru
    Dar o generatie noua cand scot ? Ca ar cam fi nevoie ...
    2 4
  • sl era cea mai misto masina acum 15 ani. pacat ca sau uratit mai toate marcile.
    6 3
  • Scorpionul_negru
    Asa este. Cele 5 generatii de SL pana in 2008 cand a aparut urmatoarea generatie, au fost cele mai reusite Benz-uri. Mai putin a 4-a generatie care nu mi-a placut prea mult. Generatia 6 si 7 nu mi-au placut deloc. Nu mai aveau nimic deosebit. Acum de la Mercedes e frumos AMG GT. urmat de S class coupe/cabrio si C class coupe. Restu sunt restu la capitolul design. Nu zic ca sunt urate dar nu impresioneaza cu nimic. Oricum SLR-ul va ramane cel mai reusit Mercedes modern. Pacat ca l-au scos din productie...dar e mai bine asa. Sa fie mai exclusivist :)
    5 2
  • "Noul aspect al lui SL aduce roadsterul german mai aproape din punct de vedere stilistic de SLS AMG", cred ca voiai sa spui AMG GT.
    5 0
  • Singura masina de la Mercedes care a fost superba generatie de generatie. Ultimul model insa e doar decent, nu te face sa visezi. Acum cu facelift-ul asta, o sa aiba aceleasi faruri ca un C, S, GLE, GLC,S, GLE coupe, GLS, sau, mai grav, cu CITAN!!! Bravo Mercedes!
    2 1
  • este aici la noi in oras un sl din 94 de vanzare...de fiecare data cand trec pe acolo ma binoclez mai ales la pret 4000 e...mi-aduc aminte de cand eram in liceu ma uitam intr-o revista pe atunci la unul galben si atata ma mai minunam....
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru