Poze Mercedes-Benz

Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL va primi un facelift: iată primul teaser

Mercedes-Benz se pregătește să lanseze un nou facelift al lui SL. Constructorul german a publicat prima imagine teaser a modelului pe care îl va dezveli la jumătatea lunii curente.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS aduce o restilizare cu schimbare de nume pentru fostul GL

Mercedes-Benz a prezentat noul GLS, un model pe care îl descrie drept S-Klasse-ul SUV-urilor. Vorbim, desigur, despre un facelift aplicat în gama GL.
Marti, 04 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz actualizează gamele B-Klasse, CLA și GLA cu motoare și echipamente noi

După facelift-ul lui A-Klasse, Mercedes-Benz a anunțat o actualizare tehnică în gama sa compactă. Pe lângă noi motorizări, toate compactele mărcii vor primi un sistemul adaptiv de rulare Dynamic Select. Anul 2016 va aduce introducerea Apple Car Play și MirrorLink.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a intrat în producţie la fabrica din Ungaria

Fabrica Mercedes-Benz din Kecskemét, Ungaria, a inagurat producţia lui CLA Shooting Brake. Primele livrări au loc în luna martie a anului curent.
Luni, 25 August 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, programat pentru debut în 15 ianuarie 2015

La mai bine de o lună de la confirmarea oficială a celei de-a doua versiuni de caroserie a lui CLA, un blog specializat în marca din Stuttgart anunţă data de lansare a lui CLA Shooting Brake.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Modele noi

Brabus va construi limuzina Mercedes-Benz S-Klasse Pullmann de 6.4 metri şi o va lansa în martie 2015

Versiunea Pullmann a lui Mercedes-Benz S-Klasse va fi construită, de fapt, de cei de la Brabus, anunţă germanii de la Automobilwoche. Noul model este programat să debuteze la ediţia 2015 a Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz va construi o versiune Pullmann a lui S-Klasse pentru a înlocui gama Maybach

Gama S-Klasse va primi o versiune Pullmann, menită să atragă clienţii cărora li se adresa defuncta gamă Maybach. Potrivit primelor informaţii, un S-Klasse Pullmann va costa aproximativ 730.000 de euro şi va avea patru locuri individuale în spate.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Designerul şef al Mercedes-Benz: "CLA atrage clienţii tineri şi ne aduce cumpărători de la alte mărci"

Mercedes-Benz CLA, coupe-ul cu patru uşi al producătorului german, atrage clienţi mai tineri pentru marca din Stuttgart, iar jumătate dintre ei vin de la alte mărci, spune designerul şef al Mercedes-Benz.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse va avea şi o versiune de performanţă accesibilă: C450 AMG Sport

Gama Mercedes-Benz C-Klasse va include o nouă versiune de motorizare, încadrată între C400 şi C63 AMG. Potrivit englezilor de la Autocar, aceasta se va numi C450 AMG Sport şi va livra 367 CP.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-AMG GT, înlocuitorul lui SLS AMG, îşi dezvăluie interiorul

Înlocuitorul lui Mercedes-Benz SLS AMG va renunţa la ”Benz” şi va fi denumit Mercedes-AMG GT. Dezvelirea completă are loc în septembrie, dar nemţii au prezentat deja două poze ale interiorului.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz C-Klasse, deconspirat înainte de lansarea oficială

Belgienii de la Auto55 au obţinut imaginile oficiale ale noii generaţii C-Klasse şi le-au publicat înainte de dezvelirea oficială, programată pentru 16 decembrie. Noul C-Klasse arată precum o versiune mai mică a lui S-Klasse, fără ca acest lucru să fie dizgraţios.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz S65 AMG: 630 CP şi 1.000 Nm pentru vârful de gamă al constructorului german

Mercedes-Benz a publicat datele tehnice oficiale ale noului S65 AMG. După cum anunţau zvonurile, modelul dezvoltă 630 CP şi 1.000 Nm, suficienţi pentru un timp 0-100 km/h de 4.3 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz S65 AMG va debuta în noiembrie

Debutul celui mai performant model din noua gamă S-Klasse a fost confirmat pentru Salonul Auto de la Los Angeles. Vorbim despre S65 AMG, o versiune V12 BiTurbo a lui S-Klasse, aşteptată să dezvolte în jur de 620 CP.
Miercuri, 01 Mai 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz S-Klasse - imagini neoficiale ale noii generaţii

Aspectul exterior al noii generaţii Mercedes-Benz S-Klasse a fost deconspirat pe internet înainte de prezentarea oficială. Primele imagini oficiale ale modelului vin peste două săptămâni.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Standul Mercedes-Benz, dominat de vehicule electrice

Mercedes-Benz a prezentat două vehicule electrice la Salonul Auto de la Paris. Vorbim despre SLS AMG Coupe Electric Drive şi B-Klasse Electric Drive. Cele două modele împart aceeaşi culoare.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz G63 AMG - primele imagini oficiale

Mercedes a prezentat primele imagini oficiale ale lui G63 AMG, înlocuitorul lui G55 AMG. Modelul dezvoltă 544 CP şi 760 Nm şi are un sistem start/stop în standard.
Luni, 22 August 2011 | Modele noi

Prima imagine a noului Mercedes-Benz B-Klasse

Prima imagine a lui Mercedes-Benz B-Klasse a fost publicată pe internet. Iată primul beneficiar al noii platforme cu tracţiune faţă de la Mercedes.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru