Prima imagine a noului Mercedes-Benz B-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.08.2011
Prima imagine a lui Mercedes-Benz B-Klasse a fost publicată pe internet. Iată primul beneficiar al noii platforme cu tracţiune faţă de la Mercedes.

Noul Mercedes-Benz B-Klasse a fost deconspirat cu mai bine de trei săptămâni înainte de debutul de la Frankfurt. Modelul are o lungime de 4.359 milimetri, o lăţime de 1.786 milimetri şi o înălţime de 1.557 milimetri, marcând o creştere semnificativă în lungime faţă de actuala generaţie, în timp ce înălţimea a fost redusă cu 50 de milimetri. La nivel estetic, observăm numeroase asemănări între cele două generaţii, dar schimbările sunt evidente. Noutăţile apar pe plan tehnic, unde Mercedes a pregătit o serie de surprize.

Versiunea entry-level a lui B-Klasse este aşteptată să debuteze alături de un motor 1.6 turbo de 122 CP. Propulsorul are şi o versiune superioară de putere, de 156 CP, în timp ce gama de CDI-uri va fi compusă de un 1.8 care va oferi 109 sau 136 CP. Cei de la Mercedes-Benz îl vor oferi pe B-Klasse în compania unei transmisii 7G-DCT cu dublu ambreiaj şi şapte trepte, pregătită deja să facă faţă unui sistem Start/Stop, menit să reducă emisiile de CO2 şi consumul de carburant.

Cea de-a doua generaţie a lui B-Klasse va debuta cu noua platformă cu tracţiune faţă de la Mercedes-Benz, platformă care va fi utilizată în viitor de modele precum A-Klasse, CLC şi CLK, după cum spun unele surse.

Debutul comercial al noului B-Klasse va avea loc în 2012, anunţă Autoblog.it. Mercedes a creat şi un pachet sport pentru B-Klasse, acesta integrând un sistem Direct-Steer, amortizoare sport şi o gardă la sol redusă cu 20 de milimetri. În materie de tehnologie, B-Klasse primeşte sistemul de faruri adaptive, sistemul de asistenţă în punctele oarbe, sistem de asistenţă la menţinerea benzii de mers, sistem de avertizare pentru oboseală, limitator de viteză, senzori de parcare, Linguatronic (comenzi vocale), Distronic Plus, PRE-Safe şi sistem de prevenire a coliziunilor cu Brake Assist adaptiv.

Via | Jokeforblog

Comentarii (6)

  • @
    Interesant.
    5 4
  • faruri cam 'palide'
    in rest jos palaria.......interioru frumos finisat cusaturi la 'vedere' pe bord..
    8 3
  • daniel
    Din nou monovolum, de alfel arata bine
    6 3
  • ScumpulTau
    arata mai mult ca un facelift
    12 2
  • va fi si pe noul Logan
    E pe noua paltforma Mercedes-Renault...Misto
    1 10
  • Nu e prima imagine cu versiunea finala a B Class ....
    Imaginea a aparut pe 1 August aici:

    http://www.benzinsider.com/2011/08/baby-benzes-set-to-conquer-the-world/

    Unde este si imaginea noului A-Classe in versiunea finala.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru