Renault

Marti, 16 Mai | Modele noi

Renault Rafale: acesta este numele ales pentru un viitor SUV coupe

Constructorul francez de automobile a dezvăluit numele noului său SUV coupe, de segment D. Acesta va fi denumit Rafale și va fi prezentat în 18 iunie.
Sambata, 29 Aprilie | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Renault Austral, urmașul lui Kadjar, oferă tehnologie avansată

A doua reprezentantă a Franței și a patra mașină care ne însoțește în Aventour 2023 este nimeni altul decât Renault Austral. Urmașul lui Kadjar, Austral este un SUV de segment C pe care Automarket l-a văzut la Paris, chiar înaintea tuturor.
Marti, 25 Aprilie | Industrie

Renault pregătește un software nou pentru electrice. Vrea să rivalizeze Tesla

Constructorul francez de automobile pregătește o arhitectură software nouă pentru modelele sale cu zero emisii. Până în 2026, reprezentanții companiei susțin că vor ajunge la același nivel cu Tesla.
Miercuri, 12 Aprilie | Feature

REPORTAJ: Am vizitat locul de naștere al lui Megane Electric, uzina Renault din Douai

La invitația celor de la Renault, am zburat la Paris și am vizitat uzina din Douai, aflată la circa 200 de kilometri de capitala Franței. Parte a complexului Renault ElectriCity, această uzină produce (printre altele) modelul Megane E-Tech Electric.
Joi, 30 Martie | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Am aflat detalii despre viitorul Renault R5 electric: va fi mai ieftin decât Zoe

Renault ne-a invitat în cadrul unor seminarii online care ne vor dezvălui puțin câte puțin viitorul urmaș electric al legendarului R5. Am participat la primul dintre ele și am aflat câteva informații importante, cum ar fi poziționarea sa ca preț, față de actualul Zoe.
Miercuri, 15 Martie | Intern

Renault Megane RS Ultime a ajuns în România. Ediția limitată pornește de la 42.350 euro

Constructorul francez de automobile anunță că noul Megane RS Ultime poate fi comandat în România. Pornește de la 42.350 de euro, iar producția va fi limitată la 1.975 unități (la nivel global).
Marti, 07 Martie | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Renault Espace: plafon panoramic uriaș

Constructorul francez de automobile a publicat prima imagine cu interiorul viitorului Espace. Aceasta este ultima imagine teaser, înaintea debutului oficial programat pentru data de 28 martie.
Marti, 21 Februarie | Modele noi

Imagini cu viitorul Renault Clio facelift. Parte frontală revizută

Viitorul Renault Clio facelift a fost surprins pe străzile din Valencia, Spania, cel mai probabil în timpul filmării unor materiale de promovare. Ar putea debuta în această primăvară.
Luni, 20 Februarie | General

Renault Megane RS Trophy-R, record pentru mașinile cu roți motrice față pe circuitul Hockenheim

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință, pentru mașinile cu roți motrice față, pe circuitul german Hockenheim. Trebuie menționat că exemplarul nu a fost modificat.
Miercuri, 11 Ianuarie | Modele noi

Final de carieră pentru Renault Megane RS. Ediția specială Megane RS Ultime, limitată la 1.976 unități

Pentru a marca finalul de carieră a modelului Megane RS, Renault prezintă acum ediția limitată Megane RS Ultime. Cu o producție limitată la 1.976 de unități, aceasta va debuta oficial în 13 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo
Marti, 03 Ianuarie | Industrie

Renault Megane RS la final de carieră. O ediție limitată ar putea debuta la Salonul Auto de la Tokyo

Potrivit celor mai recente informații, Renault ar urma să prezinte o ediție limitată de adio pentru Megane RS în cadrul Salonul Auto de la Tokyo. Modelul de performanță va fi pensionat în 2023.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Tehnologie

Renault va oferi aplicația Waze pe modelele Austral și Megane electric

Constructorul francez de automobile anunță că aplicația Waze va fi integrată pe toate modelele cu sistemul multimedia Android Automotive. Aceasta va putea fi accesată direct de pe ecranul central al mașinii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Industrie

Renault și Geely vor înființa o companie pentru producția de motoare

Gigantul francez Renault a semnat un acord cu chinezii de la Geely pentru înființarea unei companii, în 2023, care se va ocupa cu dezvoltarea, producția și livrarea de motoare termice și hibride.
Joi, 06 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediția limitată Alpine A110 R Fernando Alonso: 32 de exemplare, preț de 148.000 de euro

Pentru a celebra cele 32 de victorii ale lui Fernando Alonso în Formula 1, francezii de la Alpine lansează o ediție specială, care îi poartă numele, a modelului A110 R. Aceasta va fi replicată în 32 de exemplare.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Concepte

Noul Renault R5 Turbo 3E este un concept electric pentru drift cu 380 CP

Constructorul francez de automobile a publicat mai multe detalii despre noul său show car electric. Denumit R5 Turbo 3E, acesta este dezvoltat special pentru drift, și va debuta în 25 septembrie.
Marti, 20 Septembrie 2022 | Intern

Renault deschide comenzile pentru noul Austral în România: start de la 27.000 de euro

Constructorul francez de automobile anunță deschiderea comenzilor pentru noul Austral în România. SUV-ul de segment C pornește, la noi în țară, de la 27.000 de euro.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Concepte

Renault îi mai aduce un omagiu electric legendarului R5: vom vedea un concept nou

Constructorul francez de automobile anunță un nou show car, cu zero emisii, un omagiu adus legendarului R5. Acesta va fi prezentat în 22 septembrie.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Industrie

Salonul Auto de la Paris: Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele

Grupul Renault a anunțat planurile pentru Salonul Auto de la Paris, care are loc în perioada 17 - 23 octombrie. Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele, acestea urmând să poarte noua identitate vizuală a mărcii.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Modificări pentru Renault Arkana. Clio și Captur primesc nivelul de echipare E-Tech Engineered

Constructorul francez de automobile a operat o serie de modificări în gama SUV-ului Arkana. Totodată, Clio și Captur au primit nivelul de echipare E-Tech Engineered.
Sambata, 04 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: Renault Megane Electric este mașina noastră de asistență

Alături de noi, în "Aventour la feminin 2022", va fi și Renault Megane Electric. Francezul va fi mașina noastră de asistență, chiar dacă ar putea să se numere și printre concurenți, având în vedere că interiorul are un aer premium.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru