Renault

Vineri, 28 Iunie | Modele noi

Acesta este noul Grand Koleos, primul model al parteneriatului Geely-Renault

Primul model rezultat din parteneriatul Geely-Renault este acest Grand Koleos. Acesta a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Busan și va fi disponibil pe piața din Coreea de Sud.
Marti, 18 Iunie | Intern

Prețuri Renault Symbioz în România: start de la 29.500 de euro

Clienții din România pot comanda deja noul Renault Symbioz. Prețurile încept de la 29.450 de euro, iar primele exemplare vor fi livrate la începutul lunii septembrie 2024.
Vineri, 07 Iunie | Intern

Prețuri Renault Rafale în România: start de la 39.900 de euro

Constructorul francez de automobile a publicat lista de prețuri pentru noul vârf de gamă Rafale. La noi în țară, SUV-ul pornește de la 39.900 de euro cu TVA inclus.
Joi, 30 Mai | Intern

Noul Renault Master poate fi comandat în România: start de la 36.300 de euro

Constructorul francez de automobile deschide comenzile pentru noul Master în România. Sunt disponibile 4 motorizări diesel și două versiuni electrice, iar prețurile încep de la 36.300 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 17 Mai | Modele noi

Renault lansează o versiune PHEV cu 300 CP pentru SUV-ul Rafale

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Rafale E-Tech 4x4 300 CP. Noua versiune promite o autonomie pur electrică de până la 100 de kilometri.
Joi, 02 Mai | Modele noi

Am văzut pe viu noul Renault Symbioz: 5 lucruri esențiale

Automarket a zburat în capitala Franței pentru a face cunoștință cu noul Renault Symbioz. Este vorba despre un SUV de segment C, de fapt ultimul model din așa numita ofensivă Renault în acest segment. Ți-am pregătit un articol cu 5 lucruri esențiale, dar și un video cuprinzător.
Vineri, 26 Aprilie | Masini electrice si hibride

Renault 5 electric primește o ediție specială Roland Garros

Cu ocazia turneului de tenis de la Roland Garros, Renault 5 electric va primi o ediție specială inspirată de acest eveniment. Aceasta va fi disponibilă la vânzare în 2025.
Joi, 04 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Captur facelift

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Captur facelift. SUV-ul a primit o serie de noutăți estetice, iar pielea naturală și cromul au dispărut complet din ofertă, din motive de sustenabilitate.
Miercuri, 20 Martie | Industrie

Șeful Renault: 6.000-7.000 de euro, avantaj mediu de cost pentru mașinile făcute în China

În deja "celebrul" document intitulat Scrisoare către Europa, șeful Renault arată că avantajul mediu de cost al unui automobil de segment C, produs în China, este de 6.000-7.000 de euro, sau 25% din prețul total.
Luni, 26 Februarie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Renault 5 electric. 5 lucruri esențiale

În timpul vizitei la Paris nu am văzut pe viu doar noua Dacia Spring facelift, ci și noul Renault 5 E-Tech Electric. Ți-am pregătit un articol cu 5 lucruri esențiale despre reinterpretarea modernă a celebrului model clasic Renault 5, dar și un video cuprinzător.
Joi, 08 Februarie | Industrie

Renault pregătește un nou SUV compact. Va fi denumit Symbioz

Constructorul francez de automobile anunță numele viitorului său SUV compact, de segment C: Symbioz. Acesta va fi dezvăluit în primăvara anului 2024.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Intern

Noul Renault Scenic electric poate fi comandat în România: start de la 40.000 de euro

Noul Renault Scenic E-Tech electric poate fi comandat la noi în țară. Disponibl în 3 niveluri de echipare, modelul francez pornește de la 39.900 de euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Decembrie 2023 | Industrie

Renault reinventează producția de automobile: costuri mai mici pentru fiecare vehicul

Grupul Renault intenționează să reinventeze producția de automobile printr-un plan denumit Re-Industry. Până în 2027, francezii au ca obiectiv reducerea costurilor industriale pe vehicul: cu 30% pentru mașinile termice și cu 50% pentru cele electrice.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Electricul Renault 5 va debuta la Geneva: va costa circa 25.000 de euro

Potrivit unor declarații făcute de șeful Grupului Renault, Luca de Meo, viitorul Renault 5, pur electric, va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2024. Acesta va costa circa 25.000 de euro.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Economic

Acordul de colaborare Renault-Nissan, finalizat. Francezii își reduc influența asupra mărcii nipone

Noul acord de colaborare dintre Renault și Nissan a fost finalizat și intră în vigoare începând cu data de azi. Franezii își reduc influența asupra mărcii nipone.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Renault Niagara anunță un viitor pick-up hibrid. Ar putea debuta în 2027

Renault a prezentat noul concept Niagara. Acesta va sta la baza mai multor modele dezvoltate pentru piețe ca America Latină, Africa de Nord, Turcia și India. O versiune de serie ar putea debuta în 2027.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Modele noi

El este noul Renault Kardian, fratele sud-american al Daciei Sandero

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul SUV Kardian. Inițial, acesta va fi disponibil în America de Sud, iar mai apoi va fi lansat și pe alte piețe internaționale, excepție făcând Europa și America de Nord.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Industrie

Grupul Renault va participa la Saloanele Auto de la Paris și Geneva în 2024

Gigantul francez anunță participarea la Saloanele Auto de la Paris și Geneva în 2024. Renault a luat decizia după succesul înregistrat de Salonul Auto de la Munchen.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Economic

Renault, al doilea cel mai bine vândut brand din Europa. Creștere de 11% în trimestrul al treilea

În primele 9 luni din 2023, Renault a vândut 1.128.885 de vehicule, cu 11% mai multe decât în aceeași perioadă din 2022. Constructorul din Hexagon este al doilea cel mai bine vândut brand din Europa în 2023.
Vineri, 06 Octombrie 2023 | Industrie

Renault și Volvo, parteneriat pentru dezvoltarea de utilitare electrice

Grupul Renault, Grupul Volvo și CMA CGM își unesc forțele pentru crearea unei noi companii care să dezvolte o generație complet nouă de furgonete 100% electrice. Primul vehicul utilitar al noii companii va intra în producție în 2026.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru