Geely

Marti, 03 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii ne promit noi cifre impresionante pentru mașinilor lor electrice: autonomie de până la 1.032 de kilometri

Zeekr, brand-ul electric premium al chinezilor de la Geely, anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul 001. Mulțumită unei baterii opționale, mașina poate parcurge până la 1.032 de kilometri cu o singură încărcare, în ciclul chinez CLTC.
Marti, 16 Februarie 2021 | General

Chinezii de la Geely au intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare mozaic format din mașini

Geely a reușit o performanță demnă de Cartea Recordurilor. Chinezii au organizat cel mai mare mozaic format din mașini pentru a celebra Anul Nou Chinezesc.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Autoipoteze

Geely şi Volvo lucrează împreună la o subcompactă

Zhejiang Geely Holding Group şi Volvo lucrează la dezvoltarea unei subcompacte, titrează Automotive News. Modelul va fi unul global şi este aşteptat să debuteze în trei sau patru ani.
Vineri, 23 August 2013 | Industrie

Geely va produce în 2015 modele cu ajutorul tehnologiei dezvoltate de Volvo

După cinci ani de investiţii în dezvoltarea tehnologiilor Volvo, compania chineză Geely - deţinătoarea mărcii suedeze - va împrumuta know-how-ul inginerilor nordici pentru unele dintre modelele proprii.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | Industrie

Geely a salvat de la insolvenţă producătorul taxiurilor londoneze

Chinezii de la Geely, posesorii mărcii Volvo, au cumpărat Manganese Bronze Holdings, compania care produce celebrele taxiuri negre londoneze, pentru echivalentul a 12.8 milioane de euro.
Vineri, 18 Mai 2012 | Modele noi

Geely va folosi platforma lui XC90 pentru un SUV chinezesc de lux

Constructorul chinez Geely, proprietarul celor de la Volvo, va prelua platforma actualului XC90 pentru a dezvolta propriul său SUV de lux.
Joi, 14 Iulie 2011 | General

Volvo vrea să-şi schimbe imaginea: "Suntem siguri şi premium"

Pentru a se putea bate cu BMW, Mercedes şi Audi, Volvo va trebui să fie mai mult decât un etalon de siguranţă. Suedezii mizează pe un nou val de modele cu accente premium mai pronunţate.
Luni, 11 Iulie 2011 | Modele noi

Urmaşul lui Volvo XC90 ar putea vedea lumina zilei în 2013

Geely grăbeşte dezvoltarea unei noi generaţii Volvo XC90 pentru a oferi publicului din Europa, SUA şi CHina un SUV de lux cu şapte locuri.
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Industrie

Geely vrea să vândă două milioane de maşini pe an în 2015

Geely Holding vrea să vândă în cinci ani la fel de multe unităţi cât au vândut cei de la Renault Group sau Hyundai-Kia în 2010. Planul? Lansarea unui număr mare de modele noi în următorii ani.
Miercuri, 08 Decembrie 2010 | Industrie

Chinezii inovează: Geely va vinde maşini prin internet

Faptul că numărul utilizatorilor de internet din China a trecut de 400 de milioane îi face pe constructorii din această ţară să inoveze în materie de vânzări auto.
Duminica, 31 Octombrie 2010 | Economic

Volvo devine o companie profitabilă sub conducerea Geely

Cel de-al treilea trimestru al lui 2010 a însemnat pentru Volvo o mare revenire, constructorul suedez reuşind să obţină din nou profit.
Sambata, 23 Octombrie 2010 | Siguranta

LatinNcap: Incă un rezultat dezastruos pentru Geely (video)

LatinNCAP a publicat rezultatele obţinute de primele maşini testate. Toyota Corolla a fost recompensată cu patru stele în timp ce Geely CK nu a primit nicio stea din partea organizaţiei care se ocupă cu testarea siguranţei modelelor vândute în America Latină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Septembrie 2010 | Industrie

Geely vrea să vândă automobile pe internet în China

Geely va fi prima companie care va comercializa automobile pe internet în China. Primul model care va fi vândut prin acest mediu este Geely Panda în ediţie specială, iar debutul comercial are loc în 2011.
Luni, 09 August 2010 | Industrie

Geely vrea ca Volvo să se lupte cot la cot cu Mercedes-Benz şi BMW

În urma unei achiziţii de aproximativ 1.5 miliarde de dolari, chinezii de la Geely vor să creeze un rival pentru S-Klasse şi Seria 7 din Volvo S80 şi să vândă un total de 380.000 unităţi pe an.
Luni, 02 August 2010 | Industrie

OFICIAL: Geely a finalizat achiziţia Volvo pentru 1.8 miliarde de dolari

Gelly şi Ford au încheiat astăzi tranzacţia prin care Volvo va trece sub conducerea chinezilor. Afacerea a fost pecetluită pentru suma de 1.8 miliarde de dolari.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Industrie

Ford va finaliza vânzarea lui Volvo săptămâna viitoare

Ford va finaliza divorţul de Volvo săptămâna viitoare, constructorul suedez urmând să treacă sub patronajul chinezilor de la Geely. Asiaticii au plătit 1.8 miliarde de dolari pentru brandul scandinav.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Industrie

Vânzarea Volvo a fost aprobată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a aprobat vânzarea Volvo către Geely. Tranzacţia va fi finalizată în cel de-al treilea sfert al acestui an.
Joi, 06 Mai 2010 | Modele noi

Chinezii fac un rival pentru Tata Nano. Pret de pornire: 1700 de euro

Geely a dezvaluit la Beijing conceptul IG, care anticipeaza un viitor model low-cost, rival pentru Tata NAno. Acesta va costa incepand cu 1700 de euro si va fi superior, din punct de vedere calitativ, modelului indian.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: Cel mai nou supercar chinezesc copiaza Ferrari 599 GTB

CH Auto este un studio de design din China care a expus in cadrul Salonului Auto de la Beijing un supercar inspirat de Ferrari 599 GTB Fiorano. Conceptul, botezat Aculein, imprumuta motorul V8 al lui BMW Seria 6.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Geely a modificat copia lui Rolls-Royce Phantom

Geely va prezenta facelift-ul lui GE, copia chinezeaza a lui Rolls-Royce Phantom. De data aceasta, chinezii s-au indepartat de design-ul marcii britanice si au creat un model cu un design cel putin discutabil.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru