Volvo devine o companie profitabilă sub conducerea Geely

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 31.10.2010
Cel de-al treilea trimestru al lui 2010 a însemnat pentru Volvo o mare revenire, constructorul suedez reuşind să obţină din nou profit.

Oficialii constructorului suedez Volvo au prezentat publiculului rezultatele financiare obţinute în cel de-al treilea trimestru al acestui an. Conform acestora, constructorul suedez a intrat din nou pe profit. De la începutul lui 2010 si până la sfârşitul lunii septembrie, Volvo a reuşit să comercializeze 272.555 de automobile în întreaga lume, înregistrând astfel o creştere cu 12.5 procente comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Mai mult decât atât, oficialii suedezi au declarat că brandul lor se află pe o pantă ascendenta încă de la începutul lui 2010, însa nu au vrut să ofere mai multe detalii referitoare la această situaţie. În luna august, constructorul sudez trecea în patrimoniul chinezilor de la Geely, aceştia din urmă achitând suma de 1.8 miliarde de dolari celor de la Ford. Preluarea Volvo a subliniat rolul tot mai important pe care China îl are în industria auto.

Via | Volvo

Comentarii (12)

  • Multi se dau experti dar cand ii pui sa isi dea cu parerea sunt varza!
    da si eu cred! Fac paralela cu micii aia care cand ii prajesti se umfla iar la interior sunt ca o spuma naspa! asa este si cu Volvo isi maresc profitul ca pe steroizi! eu presimt ca in maxim 3 ani atat SAAB si VOLVO vor disparea definitiv de pe piata! Daca imi pare rau? NU!!!
    1 34
  • VOLVO
    Si totusi se pare ca oamenii au inceput sa deschida ochii, poate se merita sa dai 35.000 pe un VOLVO care face acesti bani decat 40.000 pe altceva care nu face nici 35.000, cred ca o sa caut o oferta co V60 D5 acum ca o sa avem un copil, cine stie........ ce va place voua, oricum luativa ce va place nu ceea ce se pare ca e la moda. SUCCES....
    21 2
  • FAURELIANU
    ba tipule nu stiu care e problema ta dar esti tare imbacsit, tu vezi doar inainte precum un cal si ala chior, mai documenteazate inainte sa vb,caci faci de rusine natiunea vorbind ca un incult
    20 0
  • Prietene VI cred ca ti-am pus sare pe rana mai copile! Te doare nui asa? Ce bine ma simt doar cand stiu ca sarea isi face efectul la posesorii de Volvo si Saab! Ce ii doare pe saracii de ei! Chiar acum deschid o punga cu seminte desfac si o bere Tuborg si mai citesc niste articole!
    1 28
  • @Faurelianu
    Probabil ai vrut la un moment dat sa-ti cumperi Saab/Volvo si nu ti-au ajuns banii:))
    24 1
  • faurelianu
    sincer sa fiu omule ma gandeam si la o honda sau toyota, chiar si audi ,dar audi mise pare cam scumpa pt ceea ce ofera,asa ca nu te mai bucura atat pt ca nu sunt un tip fixat,mai da-te la brazda cu oamenii caci imi pari cam ciudat, cautati o activitate si fa ceva cu viata ta....
    11 2
  • frumoasa stire!!
    Nu are rost sa comentez ce s-a intamplat mai sus...baietii au spus totul!!!
    Frumoasa tara pacat ca e locuita!!
    O veste buna pt volvo si pt industria auto!! volvo isi are locul lui pe piata auto si cei care stiu ce inseamna cu adevarat volvo apreciaza asta!!!
    In rest sa auzim de bine!!!
    12 1
  • miihai
    Voua tuturor!
    Va asigur pe toti ca nu are nici un rost sa va obositi sa -i replicati adolescentului puber cu fata gaurita de acnee si cu ambele maini tabacite de bataturi cauzate de lungile partide de amor cu el insusi, care isi spune "Faurelianu". Omul este de o incultura atat de mare si de o stupizenie ata de profunda, incat, in cazul in care nu veti fi de aceeasi parere cu el, va va injura la modul cel mai abject posibil sub privirile tolerante ale celor de la Automarket! Asa ca lasati-l sa-si bea berea si sa-si manance semintele si ignorati-l.
    16 1
  • pacat de Volvo
    e chestie de fatada... chiar daca au profit, nu inseamna ca e garantat si progresul tehnologic... prevad ca se vor duce la fund impreuna cu Gelly... mai vbim peste cativa ani
    3 6
  • mda
    tu ar trebui sa mai citesti ceva despre marketing si economie, uitate la SAAB care e mai slab ca volvo si tot a ramas pe piata,mai vb peste cativa ani si o sa vedem daca guvernul suedez o sa lase sa cada o parte importanta din economia si mandrie lor, sa nu uitam caci VOLVO inseamna ( volvo truks, penta, turbine motoare avioane...), sa mai amintim ultimele motoare VOLVO sau faptul ca in GERMANIA VOLVO V70 DRIVE a fost numit masina cea mai ecologica 2010, Si sa nu uitam caci SUEDIA este o tara cu potential enorm avand in vedere faptul ca e o tara de 2 ori cat BUCHAREST......PEACE
    6 0
  • VOLVO
    Si inca ceva, VOLVO nu este pe profit datorita GEELY, este pe profit datorita lui XC60, datorita lui V70 si datorita lui V50, sa vedem cum va merge S60 si V60, dar cred caci V60 o sa se vanda bine de tot, la urma urmei este doar o masina , dar daca iti place, face diferenta........
    8 0
  • M-am uitat pe la un volvo Suv.. plasticele din comportamentul motor mi se par slabe calitativ.. acum nu zic ca e din vina chinezilor dar nustiu mi s-au parut mie platicele slab calitativ, am vrut sa dau capacul sau protectia aia cum so numii de la baterie afara si mi s-a rupt in mana.. deci slab calitativ..
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru