Stiri Michelin Experiences

Sambata, 04 Septembrie 2021 | Michelin Experiences

Michelin a lansat CrossClimate2, cea mai avansată anvelopă all-season a francezilor

Michelin a lansat o nouă generație a anvelopei CrossClimate. Folosind o tehnologie avansată și un profil care se va dovedi eficient și pe timp de iarnă și pe timp de vară, CrossClimate2 este cea mai avansată anvelopă all-season a francezilor.
Marti, 07 Iulie 2020 | Michelin Experiences

Ghidul Michelin: stelele care au schimbat definitiv gastronomia

Cine ar fi crezut că o companie producătoare de anvelope este suficient de influentă pentru a decide gloria sau decăderea unui restaurant sau bucătar celebru? Ghidul Roșu Michelin împarte stele cu zgârcenie: doar celor care se dovedesc a fi adevărați zei în bucătărie și pe farfurie.
Marti, 02 Iunie 2020 | Michelin Experiences

Nunc est Bibendum: povestea Omulețului Michelin

Michelin are una dintre cele mai stufoase și fascinante istorii din industria auto. Dacă săpăm și mai adânc în arhivele companiei din Clermont Ferrand, descoperim al doilea cel mai vechi logo din lume și un personaj fascinant: Bibendum.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Michelin Experiences

Călătorie în istoria Michelin: între anvelope, mâncăruri fine, avioane de luptă și achiziția Citroën

Michelin este o companie franceză fondată în 1889. De atunci și până în prezent a construit avioane, a inventat anvelopa radială, a dezvoltat prima anvelopă folosită de un metrou și chiar a ajuns în spațiu alături de NASA. Dincolo de toate astea, Michelin a câștigat tot ce se putea în WRC, Formula 1 și Moto GP. Aceasta este povestea fascinantă a unui brand de legendă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru