Hyundai

Miercuri, 27 Septembrie | Masini electrice si hibride

REPORTAJ: Test de consum cu noul Hyundai Kona Hybrid pe Transbucegi

Hibridele clasice consumă puțin în oraș. Deja știm asta. Dar cum se comportă ele la drum lung? Am condus noua generație Hyundai Kona Hybrid și am revenit cu un jurnal de consum, pentru a ști la ce să te aștepți de la SUV-ul asiatic atunci când alegi un drum până la munte.
Joi, 10 August | Modele noi

Informații despre noua Hyundai Santa Fe: doar motorizări hibride în Europa

Așa cum a promis, producătorul asiatic de automobile a revenit cu o serie de informații tehnice despre noua generație Santa Fe. Pe piața din România, SUV-ul va putea fi comandat începând cu a doua jumătate a lui 2024.
Marti, 08 August | Industrie

Noua Hyundai Santa Fe: detaliile tehnice, inclusiv motorizările, dezvăluite în 10 august

Constructorul asiatic a anunțat că debutul, digital ce-i drept, al noii generații Santa Fe este programat pentru data de 10 august. Tot atunci vom afla și detaliile tehnice, inclusiv motorizările SUV-ului.
Joi, 13 Iulie | Modele noi

Noul Hyundai Ioniq 5 N: până la 650 CP și simularea unei transmisii automate

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre electrica de performanță Ioniq 5 N. Aceasta este echipată cu 2 motoare electrice care dezvoltă, în modul N Grin Boost, 650 CP.
Marti, 11 Iulie | Masini electrice si hibride

Electrica de performanță Hyundai Ioniq 5 N "scăpată" mai devreme pe internet

Divizia Hyundai din Australia a publicat un video, pe care ulterior l-a șters, cu viitorul model electric de performanță Ioniq 5 N. Teoretic, debutul este programat pentru data de 13 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Luni, 10 Iulie | Masini electrice si hibride

Electrica de performanță Hyundai Ioniq 5 N, debut la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Constructorul asiatic confirmă oficial că debutul viitorului model cu zero emisii de performanță Ioniq 5 N va avea loc în data de 13 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Joi, 06 Iulie | Industrie

Noua generație Hyundai Santa Fe va debuta în vara acestui an

Potrivit celor mai recente informații, noua generație Hyundai Santa Fe ar urma să fie prezentată în vara acestui an. Sunt așteptate modificări radicale atât la exterior cât și la interior.
Miercuri, 31 Mai | Intern

Prețuri Hyundai Ioniq 6 în România: start de la 63.150 de euro

Hyundai Ioniq 6 poate fi comandată în România. Mașina Anului 2023 în lume pornește, la noi în țară, de la 63.141 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 19 Mai | Concepte

Conceptul Hyundai Pony Coupe, restaurat după 5 decenii, de celebrul designer Giugiaro

Conceptul Hyundai Pony Coupe a fost restaurat după 50 de ani de la debut, de către o companie condusă chiar de legendarul designer Giurgetto Giugiaro.
Marti, 16 Mai | Industrie

Un prototip Hyundai va apărea în filmul de animație "Spider-Man: Across the Spider-Verse"

Parteneriatul dintre Hyundai și Sony Pictures continuă, cu cel de-al treilea film de animație "Spider-Man: Across the Spider-Verse". Acesta va avea premiera, în cinematografe, în luna iunie.
Miercuri, 19 Aprilie | Modele noi

Noua Hyundai Elantra N facelift: parte frontală revizuită și jante de 19 inch

Constructorul asiatic a publicat primele imagini și informații despre noua Elantra N facelift, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Acest model va fi comercializat, printre altele, în China, America de Nord, Coreea de Sud și Australia.
Marti, 11 Aprilie | Industrie

Grupul Hyundai promite 31 de electrice, lansate până în 2030

Grupul Hyundai Motor intenționează ca, până în 2030, să fie în top 3, la nivel global, în ceea ce privește vânzările de mașini electrice. Mai mult, până la finalul acestui deceniu, Grupul va lansa pe piață 31 de modele cu zero emisii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Martie | Modele noi

Hyundai anunță motorizările pentru noua Sonata facelift

Cu ocazia debutului din cadrul Salonului de Mobilitate de la Seul, Hyundai a anunțat motorizările pentru noua Sonata facelift. Clienții vor avea de ales dintre 3 unități.
Joi, 30 Martie | Masini electrice si hibride

Imagini cu Hyundai Ioniq 5 de performanță: mod dedicat pentru drift

Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul model electric de performanță Ioniq 5 N. Acestea au fost realizate în timpul testelor în condiții de iarnă.
Luni, 20 Martie | Industrie

Șeful de design Hyundai: Nu renunțăm la butoane, din motive de siguranță

Constructorul asiatic de automobile nu renunță, cel puțin momentan, la butoanele convenționale. Totul, din motive de siguranță.
Luni, 13 Martie | Modele noi

Hyundai Elantra facelift: cheie digitală și cameră de bord integrată

Constructorul asiatic a publicat mai multe detalii despre noul Avante facelift sau, cu alte cuvinte, fratele coreean a lui Elantra. Dotările se vor regăsi, cel mai probabil, și pe varianta îmbunătățită a acestuia din urmă.
Marti, 07 Martie | Industrie

Hyundai confirmă o generație nouă pentru i10, i20 și i30

Șeful diviziei Hyundai din Europa confirmă noua generație a modelelor i10, i20 și i30. Din 2035, constructorul asiatic va comercializa numai modele cu zero emisii pe Bătrânul Continent.
Luni, 27 Februarie | Modele noi

Noua față a lui Hyundai Elantra facelift apare deja pe fratele din Coreea, Hyundai Avante

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noul Avante facelift, geamănul coreean al modelului Elantra. Cele mai multe modificări au fost operate la nivelul părții frontale.
Luni, 27 Februarie | Modele noi

Noul Hyundai i10 facelift: față retușată și ecran de 4.2 inch pentru instrumentarul de bord

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noul i10 facelift. Designul exterior a fost revizuit, iar gama include în continuare și o versiune cu valențe sportive i10 N Line.
Miercuri, 18 Ianuarie | Modele noi

Detalii proaspete despre noua generație Hyundai Kona: motorizări termice și hibride cu până la 195 CP

Hyundai a dezvăluit mai multe detalii despre noua generație Kona. Momentan, aceste informații sunt despre versiunea comercializată pe piața din Coreea de Sud, urmând ca despre modelul vândut la nivel global să aflăm mai multe în luna martie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru