Hyundai anunță nivelul de echipare N Line pentru i20: jante de 17 inch

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai i20 va putea fi comandat și într-un nivel de echipare N Line, care aduce o serie de accente sportive. Intrarea în producție este programată pentru luna aprilie.

Clienții care își doresc o Hyundai i20 cu valențe sportive, vor putea comanda modelul asiatic și într-un nivel de echipare N Line. Producția noului i20 N Line este programată pentru luna aprilie.

Înainte de toate, Hyundai i20 N Line primește jante de 17 inch, un design revizuit pentru grila frontală, spoilere sportive și embleme N Line. Paleta de culori exterioare include 9 nuanțe, inclusiv 4 noi: Gri Lumen Pearl, Albastru Meta Pearl, Albastru Vibrant Pearl și Lucid Lime Metallic.

Pasagerii vor regăsi la interior scaune sport, inserții metalice, volan îmbrăcat în piele perforată, accente roșii, cusături contrastante, logo-ul N Line inclusiv pe volan și pedale acoperite cu un material care imită aluminiul.

Pe lista cu sisteme de asistență regăsim, printre altele, Forward Collision-Avoidance Assist și Lane Following Assist. Opțional, pot fi bifate sisteme ca Parking Assist, Blind-spot Collision-Avoidance Assist și Smart Cruise Control.

Hyundai nu a precizat nimic despre gama de motorizări disponibilă.

Noul i20 N Line va intra în producție, așa cum spuneam, în luna aprilie 2024.

via Hyundai

Comentarii (1)

  • Este deja pe strada de anul trecut
    Întâi vă informați și după aceea scrieți
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru