Ediție limitată, în colaborare cu Disney, pentru Hyundai Ioniq 5: 1.000 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 18.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum devine realitate sub forma unei ediții limitate la 1.000 de exemplare.

La începutul lunii aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la New York, Hyundai a prezentat conceptul Ioniq 5 Disney100 Platinum. Acum, acesta devine realitate, sub forma unei ediții limitate la 1.000 de exemplare.

Versiunea de serie păstrează câteva dintre elementele introduse de concept, inclusiv vopseaua exterioară Auriu Gravity Matte și jantele inspirate de celebrul personaj Disney, Mickey Mouse. Nu lipsesc emblemele speciale Disney100 Platinum.

Grila digitală și farurile cu animații au fost, din păcate, eliminate. În schimb, sistemul multimedia propune o animație de "întâmpinare" specială cu muzică specifică Disney.

Tot la interior regăsim preșuri exclusive, dar și logo-ul Disney100 integrat în relief pe scaunele față și pe cotiera centrală.

Așa cum spuneam, ediția specială Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum va fi limitată la doar 1.000 de exemplare.

via Hyundai

Comentarii (4)

  • caciulescu
    la ce a devenit disney in ultimii ani, as evita orice colaborare cu ei. dar cine stie? Poate hunday si lgbtq se potrivesc.
    3 2
  • Hyundai vinde ICE-uri “sub acoperire”… cică produc și electrice. Dacă Hyundai si Kia vor sa treacă pe electrice 100%… este game over pentru ei. Pot sa declare si să trâmbițeze ce vor, la ce infrastructură au dacă puteau face semnificativ pe parte de electrice, era deja făcut… Hyundai ediție limitată… cam la fel ar suna si dacă Colgate ar venii cu o ediție limitată… apropo Coca-Cola a făcut o data o chestie albastră dacă nu greșesc… minunat!!!
    1 5
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Trilulilu am zis și eu ceva că mă mânca limba. Sunt atât de narcisist că e musai să mă dau în stambă.
    7 1
  • Si tu ce faci? ;)
    Te mănâncă prostia si mediocritatea…
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru