Îmbunătățiri pentru Hyundai i30: farurile LED sunt acum standard

de Alexandru Monenciu
Luni, 25.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul i30. Lista include câteva modificări de ordin estetic, iar farurile și stopurile LED sunt acum incluse în echiparea standard.

În prezent, modelele din gama i de la Hyundai, adică i10, i20 și i30, sunt cele mai vândute modele ale mărcii asiatice. Pentru a menține interesul clienților, Hyundai anunță acum o serie de îmbunătățiri pentru i30.

Sunt disponibile, în continuare, variantele de caroserie hatchback, fastback și break. Gama include, de asemenea, nivelul de echipare sportiv N Line.

Înainte de toate, Hyundai i30 a primit un design nou pentru grila frontală, spoilerul integrează ornamente noi, iar jantele cu diametrul de 16 inch au fost revizuite. Totodată, farurile și stopurile cu tehnologie LED sunt acum incluse în dotarea standard.

Paleta de culori exterioare include 12 nuanțe, din care 7 sunt noi: Negru Abyss Pearl, Gri Ecotronic Pearl, Roșu Ultimate Metallic, Portocaliu Jupiter Metallic, Albastru Meta Pearl, Verde Cypress Pearl și Albastru Sailing Pearl. Acestora li se alătură nuanțele Alb Atlas, Alb Serenity Pearl, Argintiu Shimmering Metallic, Gri Shadow și Roșu Engine.

4 VARIANTE DE TAPIȚERII

Dacă tot suntem la capitolul culori, Hyundai a utilizat nuanțe noi pentru planșa de bord și pentru consola centrală.

Sunt disponibile 4 variante de tapițerie: stofă, stofă și piele, piele integral și o combinație de piele întoarsă și piele. De asemenea, clienții au la dispoziție 3 modele de scaune.

Tot pe lista de noutăți regăsim un ecran LED color de 4.2 inch, disponibil în standard, trei porturi de încărcare USB-C, hărți cu actualizări over-the-air și instrumentar de bord digital, de 10.25 inch.

Ca și până acum, nivelul de echipare N Line propune o serie de elemente sportive. Le regăsim inclusiv la nivelul grilei frontale. Mai departe avem o tapițerie din piele și piele întoarsă cu trei linii orizontale roșii, dar și jante de 17 și 18 inch, actualizate.

Pe lista cu sisteme de asistență disponibile în standard regăsim, printre altele, Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist, Rear Occupant Alert și Intelligent Speed Limit Assist. Opțional pot fi bifate și tehnologiile Forward Collision-Avoidance Assist cu funcție de evitare a coliziunilor în intersecții, dar și sistemul Highway Driving Assist 1.5.

Hyundai mai transmite că gama de motorizări include și propulsoare mild-hybrid la 48V.

Versiunea îmbunătățită a lui Hyundai i30 va intra în producție în luna aprilie 2024, la uzina din Cehia.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru