Hyundai Kona Electric primește versiune N Line: doar îmbunătățiri estetice

de Alexandru Monenciu
Vineri, 19.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai anunță o versiune N Line pentru Kona Electric în Europa. Noutățile sunt doar de ordin estetic, iar primele exemplare vor ajunge pe stradă în primăvara anului 2024.

Versiunea N Line aduce un strop de sportivitate modelelor Hyundai. Acum, pentru prima oară, constructorul asiatic extinde acest pachet și pentru un model cu zero emisii. Este vorba despre Kona Electric.

Noua Hyundai Kona N Line va fi disponibilă în Europa și va intra în producție în luna februarie 2024. Primele exemplare vor fi livrate în primăvara acestui an, potrivit reprezentanților companiei.

Înainte de toate, trebuie menționat că toate modificările vor fi de ordin estetic. Vorbim despre spoilere mai agresive, praguri noi, un set de jante cu diametrul de 19 inch, embleme N Line, culoare exterioară Alb Serenity Pearl și plafon vopsit în Negru Abyss Pearl.

Pentru interior, Hyundai a pregătit scaune sport, volan N Line, cusături contrastante de culoare roșie, diverse accente în aceeași nuanță și două tipuri de tapițerie: una din material textil și una dintr-o combinație de piele ecologică și Alcantara.

Așa cum spuneam, îmbunătățirile sunt doar de ordin estetic, așadar Kona N Line vine echipată cu un motor electric, care dezvoltă 218 CP, și o baterie de 65 kWh.

Repriza 0-100 km/h durează 7.8 secunde.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru