Pininfarina

Vineri, 07 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Pininfarina pregătește un super-SUV electric: constructorul va colabora cu americanii de la Rivian, dezvoltatorii unui pick-up electric de 750 CP

Automobili Pininfarina vrea să construiască un super-SUV electric. Modelul ar urma să poarte numele de PF1, iar arhitectura acestuia va fi preluată din gama start-upului american Rivian, producătorul unui pick-up electric cu autonomie de peste 640 de kilometri.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Pininfarina PF0: tehnologie dezvoltată cu ajutorul Rimac, croații care au lansat hypercar-ul electric de 1.914 CP

Automobili Pininfarina a semnat un parteneriat cu Rimac. Producătorul din Croația ar urma să ofere sistemul de propulsie și bateriile necesare viitorului hypercar electric Pininfarina PF0.
Miercuri, 25 Martie 2015 | Industrie

Indienii de la Mahindra poartă discuţii privind achiziţia Pininfarina

Mahindra&Mahindra, cel mai mare producător de SUV-uri din India, poartă discuţii privind o achiziţie a companiei italiene Pininfarina, titrează cei de la Bloomberg citând surse apropiate problemei.
Marti, 19 Martie 2013 | Modele noi

Pininfarina Sergio Concept ar putea primi o versiune de serie

Conceptul Pininfarina Sergio ar putea fi construit în serie limitată, spun reprezentanţii companiei. Fiecare unitate va costa aproape trei milioane de euro, spun unele voci.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Pininfarina Sergio Concept, un omagiu strălucitor pe patru roți

Pininfarina a căutat să își atragă cât mai mulți spectatori la stand. A reușit. Rețeta succesului s-a numit Pininfarina Sergio Concept, un omagiu pentru vechiul președinte al companiei.
Luni, 04 Martie 2013 | GENEVA 2013

Pininfarina Sergio Concept, prima schiţă oficială

Italienii de la Pininfarina au prezentat prima schiţă oficială a noului Sergio Concept. Exponatul îl omagiază pe fostul CEO al companiei, Sergio Pininfarina.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Pininfarina Sergio Concept, prima imagine teaser

Italienii de la Pininfarina vor aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept care îl omagiază pe Sergio Pininfarina, fostul CEO al companiei.
Marti, 03 Iulie 2012 | General

Sergio Pininfarina a decedat

Sergio Pininfarina, fiul fondatorului Carrozzeria Pininfarina, a decedat astăzi în casa sa din Torino. Sergio Pininfarina avea 85 de ani.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Modele noi

Pininfarina vrea să producă într-o serie limitată conceptul Cambiano

Pininfarina intenţionează să producă într-o serie extrem de limitată conceptul Cambiano. Versiunea de stradă are însă nevoie de finanţare puternică din partea unui constructor auto.
Luni, 27 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Pininfarina Cambiano: primele imagini şi informaţii oficiale

Pininfarina lansează la Geneva conceptul Cambiano, o berlină de 5 metri, care combină design futurist cu propulsia electrică a patru motoare poziţionate pe fiecare roată.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Pininfarina Cambiano - al doilea teaser al berlinei sportive

Pininfarina va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul Cambiano. Italienii pregătesc terenul cu încă un concept al berlinei sportive.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Pininfarina Cambiano - primul teaser oficial al berlinei eco-sportive

Pininfarina a publicat astăzi primul teaser al conceptului Cambiano, programat să debuteze la Salonul de la Geneva şi să celebreze oraşul în care italienii îşi au sediul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Iulie 2011 | General

Pininfarina: "Nu vom lua parte la producţia lui Lancia Stratos"

Pininfarina a declarat astăzi oficial că nu va lua parte la presupusa producţie în serie a modelului Lancia Stratos, creat în urmă cu câteva luni în exemplar unic pentru un om de afaceri german.
Joi, 10 Martie 2011 | General

Pininfarina are un nou sef de design, venit de la Renault

Pininfarina a anunţat oficial numirea lui Fabio Fillipini în funcţia de designer general, responsabil pentru trasarea liniilor viitoarelor modele ale carosierului italian.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

De Tomaso renaşte din cenuşă cu conceptul Deauville

Cei de la De Tomaso au denumit conceptul lor Deauville în memoria unui model realizat în urmă cu 40 de ani. Modelul prezentat la Geneva se va lupta cu BMW Seria 5 GT.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Industrie

Chinezii de la BAIC sunt interesaţi de Pininfarina

Pininfarina este de vânzare, iar printre potenţialii clienţi se numără BAIC, Brilliance, Mahindra şi Magna Internaţional. Chinezii de la BAIC sunt favoriţii acestei licitaţii.
Joi, 02 Decembrie 2010 | Modele noi

Ruşii ne arată că se poate: model hibrid de 7650 de euro!

Maşina poporului, pe care rusul Prokhorov o va dezvolta împreună cu francezii de la Bolore, se vrea a fi o revoluţie în segmentul ecologic: propulsie hibridă cu preţ de pornire de 7650 de euro.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Industrie

Magna ar putea cumpăra Pininfarina anul acesta

Magna plănuieşte o preluare a carosierului italian Pininfarina, aflat într-o situaţie financiară precară. Un raport trimestrial al constructorului italian anunţă o eventuală vânzare până la sfârşitul acestui an.
Luni, 15 Noiembrie 2010 | Modele noi

Pininfarina a vândut singurul Lancia Stratos Fenomeno

Modelul Lancia Stratos desenat în 2005 de Chris Hrabalek a devenit realitate în mâinile celor de la Pininfarina şi a fost cumpărat de un multimilionar german.
Marti, 21 Septembrie 2010 | General

Pininfarina lucrează la o platformă şi un design pentru Lada

Pininfarina şi ruşii de la AvtoVaz au în plan încheierea unui parteneriat pentru producţia modelului lada Niva în Italia. Casa de design se va ocupa însă şi de platforma viitoarelor modele Lada, precum şi de aspectul acestora.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru