Pininfarina Cambiano - primul teaser oficial al berlinei eco-sportive

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.01.2012
Pininfarina a publicat astăzi primul teaser al conceptului Cambiano, programat să debuteze la Salonul de la Geneva şi să celebreze oraşul în care italienii îşi au sediul.

Pininfarina a publicat astăzi un teaser oficial al conceptului pe care îl va expune la Geneva. Se numeşte Cambiano şi este un omagiu închinat oraşului în care carosierul italian îşi are sediul încă din 1982, atunci când inaugura Pininfarina Studi e Ricerche. Alături de cei 30 de ani petrecuţi în Cambiano, designerul celebrează şi 10 ani de la înfiinţarea Centrului de Inginerie deschis în acelaşi oraş.

În comunicatul oficial publicat alături de prima imagine, Pininfarina susţine că vedeta standului său de la Geneva va fi o berlină sportivă "concepută cu o mare atenţie pentru mediul înconjurător, atât la nivelul propulsiei cât şi la nivelul materialelor folosite pentru caroserie."

Până la debutul oficial al conceptului, în data de 6 martie la salonul elveţian, Pininfarina va continua să ţină treaz interesul fanilor săi cu noi imagini publicate pe pagina de Facebook.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • PheoniX
    Nu vi se pare ca aduce putin cu Saan PheoniX???
    0 3
  • prea putin
    farurile de tipul asta cred ca vor fi din ce in ce mai des intalnite
    1 0
  • Cristi
    parchet
    pacat de exterior.interior din linoleum..optional parchet laminat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru