Pininfarina Cambiano - al doilea teaser al berlinei sportive

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.01.2012
Pininfarina va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul Cambiano. Italienii pregătesc terenul cu încă un concept al berlinei sportive.

Pininfarina continuă seria teaserelor dedicat premierei sale de la Geneva. Carosierul italian a publicat astăzi o nouă imagine a conceptului Cambiano, principala atracţie a standului Pininfarina la salonul elveţian. Anunţat ca o berlină sportivă cu accente eco,

Cambiano va utiliza un ansamblu de propulsie hibrid, precum şi materiale şi soluţii inteligente, eco-compatibile. Cele două imagini publicate până acum de italieni trădează parţial aspectul frontal şi linia blocurilor optice, dar şi linia pasajelor roţilor faţă alături de cea a capotei.

Cambiano este un omagiu închinat oraşului în care carosierul italian îşi are sediul încă din 1982, atunci când inaugura Pininfarina Studi e Ricerche. Alături de cei 30 de ani petrecuţi în Cambiano, designerul celebrează şi 10 ani de la înfiinţarea Centrului de Inginerie deschis în acelaşi oraş.

via | Pininfarina

Comentarii (1)

  • Arata ca 'reaqu , zici ca e OldsMobile
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru