Feedback

Hummer

Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Renașterea Hummer ca brand 100% electric, în planurile General Motors: o nouă gamă de pick-up-uri și SUV-uri ar putea fi lansată în 2021

Renașterea Hummer ca brand 100% electric pare tot mai aproape de realitate, planurile General Motors vizând lansarea unei game de pick-up-uri și SUV-uri în 2021, potrivit mai multor surse din cadrul grupului american.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Industrie

CEO-ul GM: "Nu regretăm închiderea mărcilor Pontiac, Saab, Hummer şi Saturn şi nici nu vom reveni asupra deciziei"

CEO-ul General Motors, Mary Barra, a declarat că GM nu regretă în niciun fel închiderea mărcilor la care a renunţat voluntar în 2008 şi 2009 şi că nu au în plan relansarea vreuneia.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Copia chinezească a lui Hummer H1 a primit un facelift la Beijing

Dongfeng Motor Company expune zilele acestea la Beijing un facelift al modelului său militar. Este vorba despre o copie chinezească a celebrului Hummer H1.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Industrie

Hummer a murit oficial: GM a produs ultimul exemplar H3

General Motors a anunţat că a produs la fabrica proprie din Louisiana ultimul exemplar H3. Marca Hummer va fi lichidată.
Miercuri, 05 Mai 2010 | Siguranta

GM recheama in service 160.000 de exemplare Hummer H3

Tocmai cand se pregatea sa inchida socotelile cu brandul Hummer, GM se loveste de un recall care aduce in service-urile din toata lumea 160.000 de exemplare H3.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

General Motors inchide Hummer si vinde exemplarele ramase pe stoc

General Motors a declarat astazi ca, in ciuda eforturilor sale de salvare, divizia Hummer va fi inchisa si toate cele 2200 de modele ramase pe stoc vor fi oferite cu discount.
Sambata, 20 Martie 2010 | Economic

GM nu gaseste cumparatori pentru Hummer

GM a incetat discutiile cu potentialii cumparatori ai brandului Hummer, iar firmele interesate de cumpararea marcii au termen limita pana la 1 mai.
Vineri, 26 Februarie 2010 | Industrie

UPDATE: Hummer nu moare! GM are inca doua oferte

General motors a anuntat ca nu intentioneaza sa puna lacatul pe usa Hummer, cel putin nu momentan. Americanii sustin ca au primit doua oferte de preluare, pe care le analizeaza.
Joi, 25 Februarie 2010 | Industrie

GM a decis: Hummer se va inchide

General Motors a luat decizia de a inchide subsidiarul Hummer, dupa ce tranzactia cu Sichuan Tengzhong a picat din cauza guvernului chinez.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | Industrie

Guvernul chinez blocheaza achizitia Hummer

Relatiile diplomatice tensionate dintre SUA si China au dus la blocarea tranzactiei dintre GM si Sichuan Tengzhong, care avea ca finalitate vanzarea subsidiarului Hummer.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | Industrie

GM opreste productia Hummer pana la finalizarea vanzarii

Productia Hummer va fi oprita pana cand GM va incheia tranzactia cu cei de la Sichuan Tengzhong.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Modele noi

Hummer pregateste SUV-urile compacte H4 si H5

Imaginea de marca "rea" a celor de la Hummer tinde sa se evapore dupa ce aceasta a fost cumparata de chinezii de la Tengzhong. Hummer are de gand sa produca SUV-uri mai mici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Industrie

GM a repornit productia lui Hummer H3

Hummer H3 este in continuare in productie, dupa o pauza indelungata pentru a evita formarea unui stoc mare de modele. SUV-ul este produs in ambele versiuni de caroserie la fabrica din Shreveport, unde era produs si inainte.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Industrie

GM a vandut marca Hummer chinezilor de la Sichuan Tengzhong

Chinezii de la Sichuan Tengzhong vor detine 80% din actiunile Hummer. Noul proprietar al marcii Hummer va utiliza fabricile din America pana in 2011 si vrea sa produca si modele mai ecologice.
Marti, 25 August 2009 | Industrie

Vanzarea Hummer se va finaliza spre sfarsitul anului

Chinezii de la Tengzhong si General Motors vor finaliza preluarea Hummer spre sfarsitul acestui an. Constructorul american va continua sa asigure 3000 de locuri de munca dupa cumparare.
Luni, 10 August 2009 | Industrie

Programul GM Click and Buy debuteaza maine pe eBay

Incepand de maine, General Motors o sa vanda automobile si pe eBay. Programul Click and Buy va fi derulat timp de o luna in California, iar implementarea acestuia la nivelul Americii depinde de succesul inregistrat in prima luna.
Luni, 10 August 2009 | Mediu

Hummer-ul care consuma doar 2.3 litri/100 km

Pentru cei care credeau ca un SUV de dimensiunile Hummer-ului nu poate oferi un consum redus de carburant, compania Raser Technologies a gasit solutia: un tren de rulare hibrid ce poate fi incarcat si de la priza.
Miercuri, 05 August 2009 | Tuning

Germanii au creat un Hummer H2 de 547 CP

Inginerii Geigercars au dezvoltat inca un kit de tuning pentru Hummer H2. Modelul dezvolta 547 CP si 763 Nm si este oferit alaturi de un set de jante de 30 inch.
Marti, 09 Iunie 2009 | Industrie

Analistii financiari chinezi se indoiesc de succesul achizitiei Hummer

Analistii economici contesta succesul si veridicitatea achizitiei Hummer. Acestia se indoiesc atat de capacitatile de conducere ale companiei chineze, cat si de achizitia Hummer in sine.
Vineri, 05 Iunie 2009 | Industrie

Vanzarea Hummer ar putea fi blocata de legislatia din China

Chinezii de la Sichuan Tengzhong ar putea fi impiedicati de guvernul de la Beijing sa cumpere marca Hummer. Tranzactia poate fi oprita din cauza politicii interne din China.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru