GM nu gaseste cumparatori pentru Hummer

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 20.03.2010
GM a incetat discutiile cu potentialii cumparatori ai brandului Hummer, iar firmele interesate de cumpararea marcii au termen limita pana la 1 mai.

Discutiile dintre GM si potentialii cumparatori Hummer au stagnat. Dupa ce Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machines Co. s-a aratat interesata de achizitionarea Hummer, se pare ca intelegerea dintre cele doua companii a cazut, iar GM a ramas fara potentiali clienti.

In cazul in care vor aparea firme dornice sa achizitioneze Hummer, americanii sunt dispusi sa examineze ofertele, insa acestea au ca data limita 1 mai 2010. Nick Richards, purtator de cuvant Hummer, a refuzat sa comenteze asupra acestui raport, in timp ce oficialii care se ocupa cu operatiunile interne GM nu raspund la intrebarile legate de marca americana. In cazul in care brandul Hummer se va inchide, americanii vor continua sa isi respecte termenele de garantie si vor oferi piese de schimb actualilor proprietari.

Inchiderea sau vanzarea Hummer face parte din strategia GM de a scapa de patru dintre brandurile sale care nu satisfaceau cerintele companiei. Saturn a fost inchis in urma neintelegerilor aparute intre GM si potentialii cumparatori, Pontiac se afla pe punctul de a disparea de pe piata auto, iar Saab a fost vandut celor de la Spyker.

Via | egmcartech

Comentarii (6)

  • hummer
    Sal cumpere romanii !!!!
    2 2
  • ..........
    ............
    la cat de proasta e marca e si normal sa nu o cumpere nimeni
    12 4
  • Zi zau cu gura inchisa ......
    Hummer proasta? Dacia cum mai e daca Hummer
    este proasta?
    2 2
  • Automat
    Chinezii o sa cumpaere,aproape sigur ! o marca nerentabila,de acea nu sunt interesati ceilalti !
    3 1
  • Calitatea HUMMER!
    http://www.youtube.com/watch?v=4M9SA7MiY8c&feature=related

    Poate cine o cumpara, mai lucreaza la calitate! Ca este jalnic! Iar pretul este prea mare pt. o asa masina proasta! Pacat de designe! Este foarte frumos Hummer! Tehnic este mai rau ca DACIA!
    1 3
  • rahatul din papornita lui GM
    stai sa ma lamuresc....

    Afacerea cu chinezii a cazut? Pai nu e mai bine, sa nu ajunga un simbol al industriei americane, al spiritului american pe mana unui chinez rosu'n fund? Pai nimeni nu vede ca lucrurile merg in directia cea buna? Pai lumea plange de grija lui Volvo si aici aceeasi lume nu se bucura de o asa veste minunata?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru