Vanzare

Vineri, 28 Octombrie 2022 | Industrie

UE a ajuns la un acord: vânzarea de mașini noi, cu motoare termice, interzisă din 2035

Vânzarea de mașini noi, cu motoare termice, va fi interzisă din 2035 în Uniunea Europeană. Vor exista, însă, și câteva excepții.
Vineri, 03 Mai 2019 | Industrie

Fiat Chrysler a finalizat vânzarea Magneti Marelli către Calsonic Kansei: tranzacție de 5.8 miliarde de euro

Grupul Fiat Chrysler a finalizat tranzacția prin care divizia Magneti Marelli a fost vândută către japonezii de la Calsonic Kansei, în schimbul a 5.8 miliarde de euro. Suma este ușor mai mică față de prețul anunțat inițial (6.2 miliarde), din cauza unor schimbări ale rezultatelor financiare.
Joi, 23 August 2018 | Economic

Vânzarea Magneti Marelli: grupul FCA ar negocia cedarea furnizorului de componente către un fond de investiții global

Grupul Fiat-Chrysler negociază vânzarea diviziei Magneti Marelli către fondul de investiții global KKR, potrivit unor surse din anturajul companiei. Unul dintre cei mai importanți furnizori de componente din lume, Magneti Marelli are o valoare estimată la circa 3.2 miliarde de euro.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Intern

Studiu: aproape 60% din mașinile second-hand de pe internet sunt vândute de samsari. Dealerii au doar 15% din anunțuri

Mai mult de jumătate din mașinile second-hand vândute pe internet în România aparțin samsarilor, potrivit unei analize realizate de un site de specialitate. Doar 15% dintre anunțurile de vânzare sunt de la dealerii auto.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Industrie

Noi tensiuni în grupul PSA: sindicaliștii germani îi acuză pe patronii francezi că vor să vândă “pe bucăți” divizia de inginerie Opel

Liderii de sindicat de la Opel sunt extrem de nemulțumiți de posibila vânzare “pe bucăți” a diviziei de inginerie a companiei și cer explicații urgente din partea patronatului PSA.
Luni, 12 Martie 2018 | Industrie

Un McLaren P1 din 2014 a fost vândut cu 1.7 milioane de dolari la o licitație: exemplarul avea sub 600 de kilometri la bord

Un exemplar McLaren P1 produs în 2014 și având circa 580 de kilometri la bord a fost scos la licitație și vândut contra sumei de 1.7 milioane de dolari în Statele Unite ale Americii.
Duminica, 18 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi: “Suntem probabil singurii care facem bani din vânzarea mașinilor electrice”

Alianţa dintre Renault, Nissan şi Mitsubishi este probabil cel mai avansat şi mai profitabil producător auto în ceea ce priveşte vânzarea maşinilor electrice, după cum a declarat șeful alianţei, Carlos Ghosn.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Un exemplar Bugatti Chiron a fost vândut cu 3.2 milioane de euro la o licitație: hipercarul are sub 1.000 de kilometri la bord

Un exemplar Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord a fost vândut în cadrul unei licitații organizate de celebra casă RM Sotheby's. Prețul de achiziție: 3.2 milioane de euro, cu 800.000 de euro peste prețul de pornire al unui Chiron nou.
Joi, 01 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Trucks va începe să vândă vehicule comerciale electrice de anul viitor: modele precum Renault Maxity vor fi produse în Franța

Renault Trucks a anunțat că va începe vânzarea de vehicule comerciale electrice, a căror producție este prevăzută să debuteze în 2019.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Industrie

Grupul Fiat-Chrysler rămâne ferm pe poziții: “Jeep nu va fi vândut chinezilor și nimănui"

Șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat răspicat că brandul Jeep nu va fi vândut sub nicio formă, pe fondul speculațiilor că FCA ar dori să cedeze compania către chinezii de la GAC.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Industrie

Aston Martin, evaluată la circa 7 miliarde de dolari în cazul unei posibile vânzări: scenariu pentru ieșirea Marii Britanii din UE

Aston Martin a fost evaluată la circa 7 miliarde de dolari într-o potențială vânzare a constructorului britanic, potrivit unor surse apropiate de companie.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

În căutarea formulei câștigătoare: General Motors a promis că va obține profit din vânzarea mașinilor electrice până în 2021

General Motors vrea să obțină profit din vânzarea mașinilor electrice până în anul 2021, potrivit unei declarații a directorului general Mary Barra.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Decembrie 2017 | Economic

Aston Martin vrea să se listeze la bursă: nici vânzarea companiei nu este exclusă

Acționarii Aston Martin au angajat banca de investiții Lazard pentru a pregăti o vânzare de acțiuni, fie că va fi vorba despre o listare pe bursă, fie despre o vânzare directă către un investitor strategic, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Sambata, 09 Decembrie 2017 | Industrie

Pagani Zonda Riviera: singurul model produs vreodată a fost scos la vânzare de un dealer din Arabia Saudită

Singurul model Pagani Zonda Riviera produs vreodată a ajuns în posesia unui dealer din Arabia Saudită, care acum l-a pus la vânzare.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Perioadă neagră pentru Tesla: americanii amână pentru martie obiectivul de a produce 20.000 de unități Model 3 pe lună

Tesla a raportat cele mai mari pierderi din istorie și a anunțat că amână pentru martie 2018 obiectivul de a produce 20.000 de unități Model 3 pe luna, ca urmare a unor probleme la fabrica de baterii.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Industrie

Oportunitate unică: Un McLaren F1 din 1997 cu doar 200 de kilometri la bord a fost scos la vânzare

Un hypercar McLaren F1 din 1997 care nu a fost condus niciodată pe drumurile publice, cu doar 200 de kilometri la bord, a fost scos la vânzare de un dealer de mașini clasice.
Marti, 29 Martie 2016 | O lume nebuna

Superofertă: Un Ferrari LaFerrari și un McLaren P1 se vând la pachet pentru suma de 6.6 milioane de dolari

Un dealer din Statele Unite a creat un pachet pentru pasionații de mașini exotice. Un McLaren P1 și un Ferrari LaFerrari se vând pentru suma de 6.6 milioane de dolari.
Sambata, 30 Martie 2013 | Industrie

Audi va cumpăra marca Alfa Romeo?

Zvonurile privind o iminentă vânzare a mărcii Alfa Romeo către germanii de la Audi au apărut din nou. Se pare că negocierile dintre Sergio Marchionne și Rupert Stadler continuă, dar ambele părți neagă deocamdată acest lucru.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Formula 1

HRT, scoasă la vânzare de proprietari. Echipa riscă să fie închisă

Compania de investiţii Thesan Capital a anunţat că este în negocieri pentru vânzarea echipei HRT, care risca să fie închisă în luna decembrie dacă spaniolii nu vor găsi rapid un cumpărător.
Duminica, 23 Octombrie 2011 | General

Un pasionat Porsche a cumpărat un 959 Sport cu doar 332 de kilometri la bord

Îți dorești un Porsche 959 din 1986 cu puțini kilometri la bord? Un norocos a putut cumpăra un exemplar special cu doar 332 km la bord.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru