Feedback

Renault Trucks va începe să vândă vehicule comerciale electrice de anul viitor: modele precum Renault Maxity vor fi produse în Franța

Publicat Joi, 01.02.2018
de Petre Barac
Comenteaza 4
Renault Trucks va începe să vândă vehicule comerciale electrice de anul viitor: modele precum Renault Maxity vor fi produse în Franța - Poza 1
Renault Trucks a anunțat că va începe vânzarea de vehicule comerciale electrice, a căror producție este prevăzută să debuteze în 2019.

După Volvo, Daimler și chiar Tesla, a venit și rândul celor de la Renault Trucks să anunțe că vor începe să producă diferite vehicule comerciale electrice, cum ar fi camioanele, dubele sau microbuzele.

Renault Trucks este o divizie a grupului Volvo din 2001 și nu mai are legătură cu Renault, așa cum ar putea părea la o primă impresie.

“Experiența noastră comercială cu electricul Maxity (foto) ne-a adus în situația să putem să începem să vindem vehicule electrice și să oferim servicii de reparații pentru acestea”, a declarat Francois Savoye, un oficial Renault Trucks.

Compania a menționat că va adăuga o linie de producție separată pentru aceste vehicule comerciale electrice în cadrul fabricii sale din regiunea franceză Normandia.

Via Electrek


Comentarii (4)

 • Dintre toate marcile mentionate singurii care au livrat beneficiarilor camioane electrice sunt cei de la Daimler. Sunt convins ca o va face si Renault....
  1 4
 • @micha Renault vinde Maxity Electric de prin 2010. Ce-i drept, e un camion mai micut, de 4,5 tone masa maxima admisa. Dar Renault sunt printre ce-i mai avansati la electrice si la camioane.
  3 1
 • Renault Trucks tine oricum de Volvo de ceva vreme, deci e normal sa le urmeze exemplul.
  3 0
 • Mea culpa! Eu nu voiam decat sa-mi arat scepticismul cu privire la neconcretizarea proiectului celor de la Tesla!
  0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru