Vehicule comerciale

Miercuri, 10 Iunie 2020 | Industrie

Acord oficial între Volkswagen și Ford: proiecte comune privind dezvoltarea de mașini electrice, vehicule comerciale și tehnologii autonome

Volkswagen și Ford au semnat acordul ce oficializează parteneriatul privind dezvoltarea de mașini electrice, vehicule comerciale și tehnologii autonome. Printre proiecte se numără un model electric Ford pe plaftorma MEB de la VW, începând din 2023. VW va folosi arhitectura lui Ford Ranger pentru un pick-up, după anul 2022.
Vineri, 29 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen a aprobat trei proiecte în parteneriat cu Ford: pe listă sunt un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale

Volkswagen a anunțat aprobarea a trei proiecte în baza parteneriatului semnat cu Ford în 2019. Lista presupune un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota vrea să dezvolte un vehicul comercial alimentat cu hidrogen: autonomie estimată la 600 de kilometri

Toyota a anunțat că vrea să dezvolte un vehicul comercial care să fie alimentat cu hidrogen, a cărui autonomie este estimată la 600 de kilometri. Constructorul spune că tehnologia Fuel Cell este potrivită pentru vehiculele comerciale de mari dimensiuni.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Industrie

Extinderea alianței: Renault va produce vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi în Franța

Renault a anunțat că uzinele sale din Franța vor începe să producă vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi, măsură ce vine să întărească alianța celor trei constructori.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen, despre un posibil parteneriat cu Ford: “Vrem să avem o alianță strategică și echilibrată”

Grupul Volkswagen și constructorul american Ford sunt aproape să semneze o colaborare și să formeze o alianță în mai multe sectoare de activitate, printre care și vehiculele comerciale. Totodată, cele două entități vor să colaboreze pentru a-și îmbunătăți competivitatea pe piață.
Joi, 01 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Trucks va începe să vândă vehicule comerciale electrice de anul viitor: modele precum Renault Maxity vor fi produse în Franța

Renault Trucks a anunțat că va începe vânzarea de vehicule comerciale electrice, a căror producție este prevăzută să debuteze în 2019.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

Mercedes anunță vânzări record pentru divizia de vehicule comerciale: peste 400.000 de unități livrate în 2017

Divizia Vans a Mercedes-Benz a atins un nou record la nivel de vânzări în 2017, depășind în premieră pragul de 400.000 unități comercializate pe parcursul unui an, potrivit unui anunț al companiei.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește versiuni electrice pentru toate vehiculele comerciale: Mercedes eVito va avea autonomie de 150 de kilometri

Mercedes a anunțat că va lansa versiuni electrice pentru toate vehiculele sale comerciale. Nemții au deschis comenzile pentru modelul eVito, ce va avea o autonomie de circa 150 de kilometri.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Ford Transit Courier, noul membru al gamei de vehicule comerciale Ford

Ford a prezentat la Salonul de Vehicule Comerciale din Birmingham noul Transit Courier. Modelul preia limbajul de design al gamei Ford şi completează oferta de vehicule comerciale a mărcii americane.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Motorsport

Glume de 1 aprilie: Utilitara Toyota ProAce va concura în campionatul britanic de vehicule comerciale

Toyota va introduce modelul ProAce în campionatul britanic de vehicule comerciale. Trei echipe independente vor alerga cu modelul comercial în campionatul care va debuta în luna iulie.
Luni, 23 Iulie 2012 | Industrie

PSA şi Toyota vor produce împreună vehicule comerciale pentru piaţa europeană

Toyota vrea să revină pe piaţa automobilelor comerciale din Europa şi va face acest lucru printr-un parteneriat cu grupul francez PSA. PSA va furniza celor de la Toyota un model derivat din Peugeot Expert şi Citroen Jumpy.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Modele noi

Dacia va lansa un nou vehicul comercial în cea de-a doua jumătate a anului

Dacia lansează în toamnă un nou vehicul comercial, model menit să răspundă solicitărilor clienţilor de flotă care doresc un vehicul croit pentru nevoile lor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mini ar putea aduce la Geneva un vehicul comercial

Mini pregăteşte un model de nişă care ar putea transforma transportul mărfurilor într-o distracţie: un vehicul comercial bazat pe Clubman, anunţat de nemţii de la AMS.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Siguranta

EuroNCAP va testa din 2010 si vehicule comerciale usoare

Vehiculele comerciale usoare intra din 2010 in vizorul organizatiei EuroNCAP, care va testa acest tip de autovehicule la capitolul siguranta.
Marti, 26 Mai 2009 | Video

VIDEO: Renault se intoarce in timp cu o reclama noua

Renault incepe sa isi promoveze divizia de autovehicule comerciale cu o reclama inteligenta, care trimite publicul inapoi in timp, la primele modele ale francezilor.
Miercuri, 18 Februarie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Fiat testeaza noua generatie Doblo

Fotografii de la Carpix au reusit sa surprinda noua generatie Fiat Doblo in timpul unor teste recente. Modelul va incerca sa creasca cota de piata Fiat pe acest segment.
Vineri, 16 Ianuarie 2009 | Industrie

Volkswagen a vandut 500.000 vehicule comerciale in 2008

Vanzarile de vehicule comerciale Volkswagen au crescut cu 2.9% in anul 2008, depasind cifra de 500.000 unitati vandute.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru