Fiat

Luni, 06 Noiembrie | Industrie

Fiat Tipo, scos de la vânzare în Marea Britanie

Fiat a anunțat că a retras de la vânzare modelul compact Tipo pe piața din Marea Britanie. Acesta va fi înlocuit indirect de către noul Fiat 600e în această țară.
Luni, 09 Octombrie | Industrie

Viitorul Fiat Panda electric promite să le pună bețe în roate producătorilor chinezi

Potrivit lui Olivier Francois, CEO-ul Fiat, viitoarea generație Panda va fi concepută special pentru a fi un concurent dificil pentru producătorii chinezi prezenți în Europa. Noua generație a modelului de oraș va fi electrică și va costa circa 25.000 de euro.
Vineri, 29 Septembrie | Industrie

Producția lui Fiat 500 electric, oprită temporar din cauza cererii scăzute

Stellantis, grupul multinațional care deține Fiat, a anunțat că a oprit temporar producția modelului 500e din cauza cererii scăzute. Alături de asta, grupul mai anunță și sistarea producției a 4 modele Maserati, produse la aceeași uzină.
Marti, 12 Septembrie | Industrie

Noul Fiat 600 electric a intrat în producție

Constructorul italian de automobile anunță că noul model 600e, cu zero emisii, a intrat în producția de serie la uzina din Tychy. Primul exemplar a părăsit deja linia de asamblare.
Joi, 24 August | Modele noi

Noul Fiat 500e Gelateria Edition, o mașină pentru iubitorii de înghețată

Fiat a dezvăluit un exemplar unicat nou, bazat pe versiunea electrică a lui 500. Noul exemplar se numește Gelateria Edition și a fost creat special pentru a servi înghețată în oraș.
Marti, 22 August | Modele noi

Noul Fiat 600 va primi o versiune de performanță Abarth. Va fi al doilea hot hatch electric al mărcii

Potrivit celor mai noi informații, Abarth se pregătește să lanseze un nou model de performanță, bazat pe electricul Fiat 600. Acesta va fi al doilea hot hatch electric al mărcii italiene, după Abarth 500e.
Joi, 03 August | Masini electrice si hibride

Viitorul Fiat Panda electric, un model accesibil? Ar putea costa sub 25.000 de euro

Potrivit celor mai recente informații, versiunea electrică a viitorului Fiat Panda ar urma să coste mai puțin de 25.000 de euro. Debutul este programat pentru anul viitor.
Luni, 31 Iulie | Economic

Fiat este pe val. Cea mai vândută marcă din grupul Stellantis, în prima jumătate a anului

Fiat a fost cea mai vândută marcă din grupul Stellantis, în primele șase luni ale anului. În total, italienii au comercializat 645.000 de mașini la nivel global, cu 10% mai multe decât în aceeași perioadă din 2022.
Joi, 06 Iulie | Modele noi

OFICIAL: Viitoarea generație Fiat Panda va fi lansată în 2024. Va fi rival pentru Dacia Sandero

Fiat a anunțat oficial că modelul Panda va primi o generație nouă în 2024. Noul model va fi lansat în luna iulie a anului viitor, pentru a marca 125 de ani de existență a mărcii italiene.
Miercuri, 05 Iulie | Modele noi

Fiat Topolino renaște drept fratele mai simpatic al lui Citroen Ami

Fiat a dezvăluit oficial noul cvadriciclu electric Topolino. Modelul cu zero emisii pentru oraș este înrudit cu Citroen Ami și Opel Rocks-e, iar acesta primește un design retro și autonomie de 75 de kilometri.
Miercuri, 05 Iulie | Modele noi

Noul Fiat 600 electric este aici: autonomie de 400 de kilometri și preț de 35.900 de euro

Fiat a lansat oficial noul său crossover subcompact 600e. Noul model primește un propulsor electric alimentat de o baterie care oferă până la 400 de kilometri autonomie.
Marti, 27 Iunie | Modele noi

Imagini noi cu Fiat 600e: italienii elimină definitiv din gamă culoarea gri

Fiat a publicat un clip nou cu noul său crossover compact 600e. Odată cu lansarea noului model, constructorul italian va renunța definitiv la toate nuanțele de gri din gama sa de modele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Iunie | Modele noi

Ediție aniversară Fiat Panda 4x40°: marchează 40 de ani de la debutul lui Panda 4x4

Fiat a lansat noua ediție aniversară 4x40° pentru modelul său de oraș Panda. Noua ediție marchează 40 de ani de la debutul primului Panda 4x4.
Luni, 12 Iunie | Masini electrice si hibride

Noi imagini cu viitorul Fiat 600. Renaște sub forma unui SUV electric

Viitorul Fiat 600e, adică pur electric, apare într-un clip de prezentare postat chiar de producătorul italian. Potrivit zvonurilor, acesta va debuta la începutul lunii iulie și va fi înfrățit cu Jeep Avenger.
Miercuri, 31 Mai | Masini electrice si hibride

Fiat Topolino revine ca un cvadriciclu electric. Frate cu Citroen Ami

Fiat a readus în lumina reflectoarelor legendarul Topolino. Noua iterație este un cvadriciclu electric, frate cu Citroen Ami și Opel Rocks-e.

Imagini neoficiale cu viitorul Fiat 600 electric

Viitorul Fiat 600, în versiune pur electrică, a fost surprins, complet necamuflat, în timpul filmării unui clip de promovare. Modelul italian va fi disponibil și cu motorizări convenționale.
Joi, 18 Mai | Industrie

Renaște Fiat 600: modelul italian se va transforma într-un SUV electric

Potrivit celor mai recente informații, Fiat pregătește revenirea modelului 600. Acesta va renaște sub forma unui SUV compact care va avea, inclusiv, o versiune electrică.
Luni, 27 Februarie | Industrie

Fiat depășește Peugeot în familia Stellantis. Este cea mai vândută marcă din portofoliu în 2022

În 2022, Fiat a fost cea mai vândută marcă din portofoliul Stellantis. Constructorul italian a livrat peste 1.2 milioane de mașini anul trecut, majoritatea ajungând în Europa și America de Sud.
Joi, 23 Februarie | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: Fiat va lansa 2 modele electrice noi în 2023

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavarez, Fiat ar urma să prezinte două modele noi, ambele cu zero emisii, în 2023. Oficialul nu a spus despre ce modele este vorba.
Marti, 07 Februarie | Modele noi

Chinezii de la Geely riscă un conflict cu Fiat și lansează modelul Panda Mini

Constructorul chinez Geely a dezvăluit oficial un nou model de oraș electric, botezat Panda Mini. Noua mașină, vândută în China, ar putea cauza un conflict cu Fiat din cauza numelui.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru