Fiat

Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Fiat vrea să revină în segmentul subcompact: italienii ar putea folosi platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen

Fiat intenționează să revină în segmentul subcompact, cel mai probabil prin intermediul unor modele bazate pe platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler nu exclude un parteneriat cu Tesla pentru componente: "Avem nevoie să dezvoltăm rapid mașini electrice"

Fiat-Chrysler nu exclude inițierea unui parteneriat cu Tesla pentru componente pentru mașini electrice în cazul în care fuziunea cu Grupul PSA se va realiza, potrivit CEO-ului Mick Manley.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Intern

Fiat devine noul partener al clubului de handbal CSM București: jucătoarele au primit 8 unități Fiat 500 pentru o perioadă de 12 luni

Fiat a devenit noul partener al echipei de handbal feminin CSM București. Jucătoarele echipei Bucureștene se vor bucura pentru un an de serviciile micuțului Fiat 500.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi

Fiat pregătește împrospătarea gamei de modele: pe listă se află 500 electric, noul Panda și un SUV în locul lui Tipo

Fiat pregătește un plan de împrospătare a gamei în jurul celor mai bine vândute modele în Europa: 500 și Panda. Noul 500 va deveni 100% electric în 2020, în timp ce italienii vor lansa și un nou 500X, precum și un înlocuitor pentru Tipo, care va fi cel mai probabil un SUV.
Miercuri, 07 August 2019 | Mediu

Fiat-Chrysler susține că va respecta regulamentul emisiilor în 2020: "Parteneriatul cu Tesla și noile modele electrice și hibride ne vor ajuta"

Fiat-Chrysler susține că va evita plata unor amenzi pentru normele de emisii în 2020 ca urmare a parteneriatului cu Tesla și a modelelor elecrice și plug-in hybrid pe care le pregătește.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Modele noi

Fiat anunță detalii despre versiunea electrică a lui 500: modelul de oraș va fi produs în 80.000 de unități la o uzină din Italia

Versiunea electrică a modelului de oraș Fiat 500 va fi produsă la uzina Mirafiori din Torino în circa 80.000 de unități începând din primăvara anului 2020.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Economic

Sărbătoare la Fiat: familia de modele Fiat 500 a ajuns la vânzări de 3 milioane de unități în Europa

Fiat a anunțat că familia de modele reunite sub brandul 500, care include 500, 500C, 500L și 500X, a ajuns la vânzări de 3 milioane de unități în Europa.
Joi, 06 Iunie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler a retras oferta de fuziune cu Renault: statul francez a insistat ca Nissan să accepte colaborarea

Fiat-Chrysler a decis să retragă oferta de fuziune cu Grupul Renault după ce statul francez a solicitat o nouă amânare a unei decizii în speranța de a-i convinge pe partenerii de Alianță de la Nissan să accepte colaborarea.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Industrie

Nissan nu se opune fuziunii Renault cu Fiat-Chrysler: "Vrem să vedem ce beneficii va aduce pentru noi"

Oficialii Nissan susțin că nu se opun unei fuziuni intre Renault și Alianța Fiat-Chrysler, însă afirma că vor să vaa ce beneficii va avea producătorul japonez înainte de o decizie finală.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler susține că o fuziune cu Renault ar genera beneficii și pentru Nissan și Mitsubishi: "Japonezii vor fi parteneri de valoare"

Alianța Fiat-Chrysler consideră că o eventuală fuziune cu Renault va aduce numeroase beneficii inclusiv pentru Nissan și Mitsubishi, chiar dacă japonezii nu sunt vizați direct în această tranzacție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 Mai 2019 | Industrie

Miza unei fuziuni cu Renault: Fiat-Chrysler ar urma să primească acces la platforma CMF pentru a extinde rapid gama de modele

Alianța Fiat-Chrysler își dorește să fuzioneze cu Grupul Renault pentru a-și extinde rapid gama de modele prin intermediul platformei CMF deținută de constructorul francez.
Vineri, 24 Mai 2019 | Industrie

Sărbătoare la Fiat: modelul 500X a atins o producție de 500.000 de exemplare

Fiat a anunțat că modelul 500X a atins o producție totală de 500.000 de unități. Exemplarul cu numărul 500.000 reprezintă o ediție specială “120th” și a fost produs în fabrica FCA din Melfi (Italia).
Luni, 11 Martie 2019 | Industrie

Alianța Fiat-Chrysler, interesată de parteneriate cu alți constructori: "Dacă ne ajută să reducem costurile, suntem deschiși la oportunități"

Alianța Fiat-Chrysler este interesată să inițieze parteneriate sau alte forme de colaborare cu constructori rivali, în special dacă acest lucru va avea ca efect o reducere a costurilor.
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen caută alianțe pentru extinderea în SUA: Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover, pe lista de opțiuni

Grupul PSA Peugeot-Citroen are la dispoziție 10 miliarde de euro pentru a investi în formarea de parteneriate cu constructori precum Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover pentru a-și extinde vânzările în Statele Unite.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Fiat 500 va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020: "Va fi un fel de Tesla pentru mediul urban"

Fiat a anunțat că viitoarea generație a modelului de oraș 500 va fi disponibilă doar în versiune electrică și va fi dezvoltată pe o platformă nouă. Prezentarea oficială va avea loc în 2020.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Viitorul Fiat Panda, anunțat de conceptul Fiat Centoventi. Cuvântul de ordine: personalizare

Fiat își imaginează o mașină electrică citadină care pleacă de la fabrică într-o singură culoare, dar care poate fi personalizată ulterior printr-o serie de module și opțiuni. Implicit la nivel de dimensiuni și autonomie ale bateriei.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Fiat aniversează 120 de ani de existență: 500, 500X, 500L primesc ediții speciale

Fiat aniversează 120 de ani de la înființare prin lansarea unor ediții speciale pentru 500, 500X și 500L, care se diferențiază în special prin culorile disponibile pentru caroserie.
Vineri, 22 Februarie 2019 | Industrie

Fiat a produs 500.000 de unități Tipo: borna a fost atinsă în doar 3 ani de la debut

Fiat a asamblat jumătate de milion de unități Tipo în cadrul fabricii din Bursa, Turcia. Modelul de clasă compactă este disponibil în trei versiuni de caroserie: hatchback, sedan și break.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru