Fiat 500X Yachting: plafon soft-top retractabil și ornamente inspirate din lumea ambarcațiunilor

de Alexandru Monenciu
Joi, 01.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat 500 și 500X pot fi comandate acum în versiunea Yachting, ca un omagiu adus clubului de iahting din Capri (Yacht Club Capri). Clienții din câteva țări europene vor avea la dispoziție și ediția specială Yachting Collectors' Edition.

Constructorul italian de automobile anunță lansarea unei versiuni speciale pentru modelul 500X. Numele său este 500X Yachting și este, potrivit mărcii italiene, un omagiu adus clubului de iahting din insula Capri (Yacht Club Capri) înființat în 1999.

Înainte de toate, noul Fiat 500X Yachting propune un plafon soft-top retractabil. Spre deosebire de modelul 500 Cabrio, acest 500X Yachting păstrează partea din spate, în special luneta, intactă. Altfel spus, nu vorbim despre o decapotabilă în adevăratul sens al cuvântului.

Clienții din Italia, Franța, Germania, Spania și Elveția pot opta și pentru modelul 500X Yachting Collectors' Edition. Acesta vine într-o nuanță exterioară specială, Blu Venezia, plafonul soft-top este albastru, jantele au diametrul de 18 inch, iar ornamentele cromate sunt însoțite de mai multe accesorii inspirate de ambarcațiunile de lux.

La interior, pasagerii vor regăsi inserții din mahon la nivelul bordului, tapițerie albă pentru scaune, broderii albastre și ornamente din aluminiu pentru praguri, cu logo-ul Yachting.

Totodată, Fiat 500 Cabrio primește la rândul lui nivelul de echipare Yachting.

Acesta include nuanța exterioară Blu Dipinto di Blu, ornamente cromate, jante de 16 inch, inserții din lemn pentru bord și plafon soft top albastru.

via Fiat

Comentarii (4)

  • BenZina Dumitrescu
    Se potriveste lemnul ala maro din bord cu scaunele albe fix ca puroiul cu buba.Sper ca nu coteste ca o barca daca tot se inspira din ele,nu?
    8 7
  • Pai se cam potriveste lemnul ala. La yahturi predomina lemnul la ornamente si pielea alba pentru banchete.
    Nu stiu insa cat de utila e versiunea asta. Cate vanzari o sa faca sau cat refresh o sa-i dea modelului.
    5 0
  • Au împrumutat tehnologia cu cârpă retractabilă de la Smart?
    0 1
  • Nu este marca sau modelul care sa fie demne de numele Yachting.
    Acest nume se potriveste doar la un Rolls sau Bentley decapotabil.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru