Prima imagine teaser cu viitorul SUV coupe Fiat. Pentru piața din Brazilia

de Alexandru Monenciu
Vineri, 22.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a publicat o imagine teaser cu un viitor SUV coupe dezvoltat pentru piața din Brazilia. Nu este, însă, exclus ca acest model să fie disponibil ulterior și în alte țări.

În urmă cu 4 ani, constructorul italian de automobile a venit la Salonul Auto de la Sao Paolo cu un concept denumit Fiat Fastback. Pe scurt, era o combinație între un SUV, un sedan și un coupe.

După multe amânări, SUV-ul va evolua într-un model de serie, iar italienii tocmai au publicat prima imagine teaser pentru a ști la ce să ne așteptăm.

Viitorul model, dezvoltat (potrivit zvonurilor) pe arhitectura MLA, este destinat pieței din Brazilia. Dar nu este exclus ca, ulterior, să fie disponibil și în alte țări.

Detaliile tehnice sunt necunoscute, dar dacă ar fi să ne luăm după platforma folosită și de Fiat Pulse, viitorul SUV ar putea fi disponibil chiar și cu un motor de 1.7 litri turbo, cu 175 de cai putere.

Cel mai probabil va debuta pe piață anul viitor.

via Fiat

Comentarii (2)

  • Seriff
    Altul? Ne-am plictisit deja de Suv-uri coupe, a scos Renault, a scos Citroen, acum scoate Fiat, sunt oribile, parca toti producatorii sunt in pana de idei si de plictiseala hop un suv coupe.
    3 0
  • Seriff
    Cica teaser, ce teaser, e clar ca va arata ca un X6 mai mic si cu emblema de Fiat, cum arata toate, cine o da banii pe ele efectiv nu imi explic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru