SUV Coupe

Joi, 28 Martie | Concepte

Noul Citroen Basalt Vision, un concept al unui SUV Coupe pentru piețele din America de Sud și India

Citroen a dezvăluit oficial noul Basalt Vision. Acesta este un concept care anunță un viitor SUV Coupe de serie și care va fi vândut exclusiv pe piețele din India și America de Sud.
Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Genesis GV80 facelift, disponibil acum și în variantă Coupe: până la 415 cai putere

Genesis a lansat oficial noul GV80 facelift. Cu această ocazie, noul SUV al sud-coreenilor este acum disponibil și într-o variantă de caroserie Coupe, iar modelul primește două motorizări cu puteri până la 415 cai putere.
Duminica, 18 Iunie 2023 | Modele noi

Noul Renault Rafale. Am văzut pe viu noua „navă amiral” Renault, un SUV coupe

Am văzut pe viu noul Renault Rafale, în cadrul unui eveniment desfășurat în mare secret la Paris. Am pipăit mașina și am creat un clip VIDEO în care vă explicăm totul.
Joi, 29 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volvo ar pregăti un nou SUV coupe cu zero emisii. Ar putea fi denumit C60

Potrivit celor mai recente informații, constructorul suedez de automobile ar fi înregistrat numele C60 la Oficiul American de Patente și Mărci Înregistrate. Acesta ar putea fi utilizat pentru un viitor SUV electric cu alură de coupe.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație BMW X2 va avea un design complet nou. Ar putea primi și versiune electrică

Conform celor mai noi informații apărute în presă, viitoarea generație BMW X2 ar urma să adopte un design complet nou, care să fie mai apropiat unui model coupe. Lansarea ar urma să aibă loc în 2024 și sunt șanse ca viitorul X2 să primească și o versiune cu zero emisii.
Joi, 04 August 2022 | Modele noi

Acesta este noul Fiat Fastback. Un SUV coupe pentru Brazilia

Fiat a publicat primele imagini cu noul Fastback. Vorbim despre un SUV coupe care va fi comercializat exclusiv pe piața din Brazilia.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SUV coupe Fiat. Pentru piața din Brazilia

Fiat a publicat o imagine teaser cu un viitor SUV coupe dezvoltat pentru piața din Brazilia. Nu este, însă, exclus ca acest model să fie disponibil ulterior și în alte țări.
Joi, 18 Martie 2021 | Modele noi

Volkswagen va lansa crossoverul sud-american Nivus și în Europa, până la sfârșitul anului

Volkswagen Nivus, un crossover subcompact creat pentru piețele din Mexic și America de Sud, va fi adus și în Europa. Nivus va debuta pe piața europeană la sfârșit de 2021.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Audi Q8 55 TFSI după 2000 de kilometri: "Totul e corect, la dungă, fără excese, fără explozii, fără imprevizibil"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, turul țării cu mașini premium-luxury, am văzut îndeaproape la lucru Audi Q8 în varianta echipată cu motor V6 de 340 de cai putere. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat SUV-ul german pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda pregătește o versiune coupe a SUV-ului electric Enyaq iV: modelul ar urma să fie prezentat în 2021

Skoda a demarat o serie de teste cu viitoarea versiune coupe a lui Enyaq iV. Conform primelor informații, SUV-ul coupe electric va fi prezentat în cursul anului viitor.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat Q5 Sportback: SUV-ul coupe va avea versiuni plug-in hybrid și variantă SQ5 cu 347 CP

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Q5 Sportback. SUV-ul coupe va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor, iar clienții vor putea opta și versiuni plug-in hybrid. Varianta SQ5 Sportback face parte din oferta producătorului german.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Tiguan X: versiunea coupe a SUV-ului compact este disponibilă doar în China

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan X. SUV-ul coupe dezvoltat de nemți va fi disponibil doar în China și va putea fi echipat exclusiv cu motoare pe benzină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu Volkswagen Tiguan X: fotografiile cu SUV-ul coupe destinat pieței din China au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale

Volkswagen Tiguan X, un SUV coupe dezvoltat pornind de la Tiguan facelift, va fi prezentat în scurt timp pe piața din China. Primele imagini neoficiale au "scăpat" pe internet înaintea debutului.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Modele noi

Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe va debuta în Brazilia în luna iunie

Volkswagen a publicat o serie de imagini prelucrate digital cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi prezentat în scurt timp, debutul comercial pe piața din Brazilia urmând să aibă loc în luna iunie. În Europa, noul Nivus va fi lansat în 2021.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Teaser nou cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe bazat pe T-Cross ajunge în Europa în 2021

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi disponibil pe piața din America de Sud începând cu anul curent, urmând ca debutul european să aibă loc în 2021.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Modele noi

Chinezii de la Lynk&Co au prezentat noul 05: SUV-ul coupe va avea și versiune plug-in hybrid

Producătorul asiatic Lynk&Co a publicat primele imagini cu noul 05. SUV-ul coupe va fi disponibil exclusiv pe piața din China și va putea fi comandat și împreună cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Skoda a lansat Kamiq GT: noul SUV-ul coupe va fi disponibil doar pe piața din China

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kamiq GT. SUV-ul coupe dezvoltat de Skoda va fi disponibil exclusiv în China, cea mai mare piață de desfacere a producătorului din Mlada Boleslav.
Miercuri, 28 August 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz a prezentat noul GLE Coupe: design îmbunătățit, un interior modern și versiune AMG cu 435 CP

Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLE Coupe. SUV-ul dezvoltat de constructorul german mizează pe un design nou, pe un interior extrem de modern și pe tehnologii de conducere semi-autonomă. Gama de motorizări include două unități diesel și un propulsor pe benzină, acesta din urmă fiind disponibil pe versiunea AMG GLE 53 4Matic+ Coupe.
Duminica, 18 August 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Infiniti QX55: rivalul lui BMW X4 va ajunge pe piață în prima parte a anului viitor

Infiniti a publicat prima imagine teaser cu viitorul QX55. SUV-ul coupe va concura cu Mercedes-Benz GLC Coupe și BMW X4 și va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Modele noi

Am văzut noul Audi Q3 Sportback înaintea tuturor: la ce trebuie să te aștepți de la cel mai nou SUV coupe compact premium

Așa arată noul Q3 Sportback, SUV-ul coupe de clasă compactă gândit de Audi. Noul model va fi disponibil începând cu toamna acestui an și promite un exterior orientat către sportivitate, un interior modern și tehnologii de ultimă generație.

Tag-uri similare

Jaguar, BMW X6, Jaguar F-Pace, SUV Coupe, Jaguar F-Pace Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru