Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe va debuta în Brazilia în luna iunie

de Cornel Șocariciu
Joi, 16.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat o serie de imagini prelucrate digital cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi prezentat în scurt timp, debutul comercial pe piața din Brazilia urmând să aibă loc în luna iunie. În Europa, noul Nivus va fi lansat în 2021.

În cursul lunii martie, Volkswagen a publicat o serie de teasere cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe pregătit de constructorul german va fi prezentat în scurt timp, urmând ca debutul comercial pe piața din Brazilia să aibă loc în luna iunie.

Conform oficialilor producătorului din Wolfsburg, pe restul piețelor din America Latină, noul SUV va fi introdus până la finalul anului, urmând ca în 2021 să ajungă și în Europa.

Acum, Volkswagen a publicat două imagini prelucrate digital cu viitorul Nivus. SUV-ul mizează pe un design inspirat de cel al actualului T-Cross, însă plusează cu un plafon plonjat și cu o linie generală ceva mai atrăgătoare.

SUV-ul coupe va fi dezvoltat pe platforma MQB A0 a grupului german, iar pentru piețele din America de Sud va fi disponibil doar cu un motor pe benzină. Nemții propun unitatea de un litru în versiune de 115 cai putere și transmisie manuală cu șase rapoarte sau 128 de cai putere și cutie automată tot cu șase trepte.

Sistemul de tracțiune integrală 4Motion nu va fi disponibil, indiferent de versiunea de putere aleasă.

Viitorul Volkswagen Nivus va fi echipat cu un instrumentar digital de bord și cu un sistem de infotainment disponibil cu un ecran tactil de mari dimensiuni. Portbagajul noului SUV coupe ar urma să ofere 415 litri.

Via | Volkswagen | Motor1

Comentarii (3)

  • fan skoda
    Arata foarte bine !
    Daca o sa arate asa, sigur va fi un hit.
    Se va vinde ca painea calda.
    Iar portbagajul este ok.
    6 18
  • netam-nissan
    cu covidelu asta credeam ca iti mai iei libere de la jobu de troll stimate dl fanskoda da slabe sperante.
    macar fii si matale mai subtil cu pupin-kamiqizmu -- asa ca mine.
    findca importatoru nissan voia sa ma concedieze ca nu le laud cotoarbele dar s-au sucit cind au vazut ca apar clienti la dealer care intreaba daca mai au la vanzare monstruozitatea numita tiida sedan.
    asta doar dupa ce am balacarit marca mult si bine asa ca mai ia lectii despre psihologia inversa, bine?
    drumuri bune sa ai si zdravan in skoda sa dai ca alfel nu mai pupi tu malai.
    13 4
  • Mai ales in Brazila se va vinde ca painea calda. Se vor duce aia din favele la dealer sa isi cumpere cate un coupe Nivus ca are portbagajul mare unde sa-si puna painea. Si vor face asta zilnic.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru