Teaser nou pentru Volkswagen Nivus: crossover-ul coupe va fi lansat în Europa în 2021

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Vineri, 13.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un teaser video cu interiorul viitorului crossover coupe Nivus, care va fi disponibil pe piața europeană începând din 2021.

La începutul lunii septembrie, Volkswagen a anunțat că reprezentanța din Brazilia a început să lucreze la un nou model care va fi lansat pe piața locală în 2020 înainte de a ajunge și în Europa în cursul anului 2021.

Ulterior, germanii au confirmat că noul model va avea numele Nivus, iar acum au publicat un nou teaser video. De data aceasta, Volkswagen oferă imagini cu interiorul noului Nivus, care va include un instrumentar de bord digital și un sistem de infotainment cu ecran de mari dimensiuni.

Pentru moment, constructorul nu a oferit însă alte detalii concrete despre specificațiile ecranelor de la interior. Cel mai probabil, noul Volkswagen Nivus va prelua o serie de elemente de design de la SUV-ul T-Cross și va utiliza inclusiv platforma acestuia, MQB A0.

Modelul va fi lansat în cursul acestui an pe piața din Brazilia, iar constructorul a oferit deja și o serie de informații tehnice pentru versiunea sud-americană.

Astfel, noul Nivus va fi echipat doar cu un motor pe benzină TSI de un litru, care va fi disponibil în două versiuni: 115 CP și cutie de viteze manuală cu 6 trepte, respectiv 128 de cai putere și cutie de viteze automată cu 6 trepte.

Via Volkswagen

Comentarii (2)

  • Maare scofala - un T-Cross usor cocosat si cu acelasi bord.
    Iluzii de noi modele cu investitii practic zero, dar nu numai VAG are talente d-astea.
    12 0
  • VW Virus ? Sunt buni astia.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru