Volkswagen a prezentat noul Tiguan X: versiunea coupe a SUV-ului compact este disponibilă doar în China

de Cornel Șocariciu
Luni, 07.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan X. SUV-ul coupe dezvoltat de nemți va fi disponibil doar în China și va putea fi echipat exclusiv cu motoare pe benzină.

La finalul lunii iulie au apărut o serie de imagini neoficiale cu SUV-ul coupe Volkswagen Tiguan X. Acum, modelul pregătit de constructorul german a fost prezentat oficial.

Noul Volkswagen Tiguan X va fi disponibil doar pe piața din China și are la bază versiunea Tiguan Allspace. Conform reprezentanților producătorului din Wolfsburg, Tiguan X măsoară 4.77 de metri lungime și preia designul părții frontale pe care l-am văzut deja pe Tiguan facelift.

Spre deosebire de actualul Tiguan, versiunea coupe propune un plafon plonjat și o serie de modificări în partea din spate. Nemții au introdus o aripă discretă și stopuri pe care le-au unit cu o bandă iluminată. Denumirea modelului a fost inscripționată pe elementul care unește cele două stopuri, iar difuzorul spate și terminațiile sistemului de evacuare au fost modificate.

Conform reprezentanților companiei, SUV-ul coupe va fi disponibil doar cu unități pe benzină. Clienții vor putea alege un propulsor de 2.0 litri în versiuni de 190 de cai putere și 220 CP.

Standard, ambele unități vor fi echipate cu o transmisie automată DSG cu șapte trepte.

Via | Volkswagen | Motor1

Comentarii (1)

  • Adrian
    La fel ca si Kodiaq coupe, care se vine acolo de ceva timp.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru