Primele imagini neoficiale cu Volkswagen Tiguan X: fotografiile cu SUV-ul coupe destinat pieței din China au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale

de Cornel Șocariciu
Vineri, 24.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Tiguan X, un SUV coupe dezvoltat pornind de la Tiguan facelift, va fi prezentat în scurt timp pe piața din China. Primele imagini neoficiale au "scăpat" pe internet înaintea debutului.

Volkswagen Tiguan este liderul gamei SUV din portofoliul producătorului german, iar recent, constructorul din Wolfsburg a publicat primele imagini și detalii cu Tiguan facelift. Nemții au pregătit atât modificări la nivel exterior, cât și îmbunătățiri pentru interior. În plus, gama de motorizări include acum o versiune plug-in hybrid, dar și o variantă de performanță Tiguan R (foto) cu 320 CP.

Recent, câteva imagini cu Tiguan X, SUV-ul coupe dezvoltat pe baza modelului de clasă compactă, au "scăpat" pe internet înainte de prezentarea oficială. Conform primelor informații, modelul va fi disponibil doar pe piața din China, iar prezentarea acestuia va avea loc până la finalul anului curent.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de CocheSpias (@cochespias) pe

Din punct de vedere estetic, noul Tiguan X propune un plafon plonjat și o serie de modificări în partea din spate. Nemții introduc o aripă spate discretă și stopuri unite cu o bandă LED.

Totodată, difuzorul spate și spoilerul au fost retușate.

Pentru piața din China, Volkswagen ar urma să ofere o motorizare pe benzină în versiuni de 190 CP și 220 CP.

Via | Cochespias

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru