Volkswagen Tiguan

Marti, 23 Ianuarie | Industrie

Imagini cu noul Volkswagen Tayron, înlocuitorul lui Tiguan Allspace

Volkswagen a dezvăluit noul SUV Tayron pentru piețele globale, care va înlocui modelul Tiguan Allspace. Mașina va fi lansată inițial în China, unde va fi numită Tiguan L Pro. După Tayron se va îndrepta către India până în 2025.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | General

Volkswagen deschide comenzile pentru Tiguan. Start de la 36.600 de euro în Germania

Volkswagen a deschis oficial comenzile pentru noua generație Tiguan în Europa. Cea de-a treia iterație a SUV-ului german va avea un preț de pornire de 36.600 de euro pe piața din Germania.
Marti, 19 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Tiguan

Volkswagen a dezvăluit oficial noul Tiguan, ajuns acum la a treia generație. Modelul german primește un interior complet nou și motorizări PHEV cu autonomie electrică de 100 de kilometri.
Joi, 15 Iunie 2023 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul Volkswagen Tiguan. Versiunea PHEV va avea autonomie de 120 de km

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Volkswagen Tiguan, ascunsă sub camuflaj. Noul model va primi tehnologii noi, precum și o versiune hibridă cu încărcare la priză și care ar urma să ofere o autonomie de 120 de kilometri. Lansarea va avea loc în toamnă.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Volkswagen Tiguan: va avea și o versiune electrică

Volkswagen pregătește deja o nouă generație a SUV-ului Tiguan. Aceasta va primi în continuare versiuni cu motoare termice și hibride și va avea, în premieră, și o versiune electrică. Noua generație a SUV-ului compact ar urma să apară în 2026.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Tiguan facelift în România: start de la aproape 24.500 de euro

Volkswagen Tiguan facelift poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul compact dezvoltat de nemți are un preț de pornire de 24.479 de euro. Versiunea plug-in hybrid și varianta de performanță R încă nu sunt disponibile.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu Volkswagen Tiguan X: fotografiile cu SUV-ul coupe destinat pieței din China au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale

Volkswagen Tiguan X, un SUV coupe dezvoltat pornind de la Tiguan facelift, va fi prezentat în scurt timp pe piața din China. Primele imagini neoficiale au "scăpat" pe internet înaintea debutului.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat Tiguan facelift: SUV-ul compact are versiune plug-in hybrid cu autonomie de până la 50 de kilometri și variantă de performanță cu 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan facelift. Nemții propun modificări estetice, sisteme noi de asistență și versiune plug-in hybrid. Vârful de gamă va fi Tiguan R, cu 320 CP.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Tiguan R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Viitorul Volkswagen Tiguan R a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Noul SUV de performanță va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să livreze 300 CP și 400 Nm.
Sambata, 18 Aprilie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Tiguan facelift: SUV-ul va avea versiune plug-in hybrid și va fi prezentat în 2020

Volkswagen a publicat primul teaser pentru Tiguan facelift, care va primi o versiune plug-in hybrid și va fi prezentat oficial în cursul acestui an.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește versiuni plug-in hybrid pentru Tiguan facelift și Arteon facelift: debutul acestora este programat în 2020

Volkswagen Tiguan facelift și Arteon facelift vor primi versiuni plug-in hybrid. Debutul celor două modele este programat pentru 2020, iar variantele PHEV ar putea împrumuta motorizarea cu 245 CP disponibilă în prezent pe Golf GTE.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Intern

Volkswagen recheamă 250 de unități Tiguan, Passat CC și Sharan în service: posibilă defecțiune la airbag-uri

Volkswagen recheamă în service 251 de unități Tiguan, Passat CC și Sharan produse în anul 2015 din cauza unei defecțiuni la airbag-uri care poate conduce la dezactivarea acestora.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Primele detalii neoficiale despre noua generație Volkswagen Tiguan: SUV-ul german ar putea primi două versiuni plug-in hybrid

Noua generație Volkswagen Tiguan ar putea apărea în anul 2022 cu două versiuni plug-in hybrid și motoare împrumutate de la viitorul Golf 8, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 20 Mai 2019 | Feature

Provocare de autonomie: cu Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4Motion pe ruta București - Cluj-Napoca și retur cu un singur plin de carburant

Am primit provocarea de a parcurge drumul București - Cluj-Napoca și retur cu un singur plin al rezervorului. Alături de noi a fost un Volkswagen Tiguan 2.0 TDI de 150 CP echipat cu transmisia automată DSG și tracțiune integrală.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Modele noi

Volkswagen Tiguan primește un nou pachet estetic: Black Style R-Line condimentează designul SUV-ului german

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetul Black Style dezvoltat special pentru SUV-ul Tiguan. Nemții au pregătit o serie de accesorii de caroserie vopsite în negru, dar și elemente exterioare din gama R-Line.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Modele noi

Pentru pasionații de aventură: Volkswagen lansează versiunea Tiguan Offroad

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tiguan Offroad. Versiunea dedicată celor care iubesc ieșirile în natură oferă protecții suplimentare, accesorii de caroserie revizuite și sistemul de tracțiune integrală 4Motion standard.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Volkswagen pregătește un recall de 700.000 de unități Tiguan și Touran: risc de incendiu la plafonul panoramic

Volkswagen va rechema în service circa 700.000 de unități Tiguan și Touran din cauza unui risc de incendiu la versiunile cu plafon panoramic. Anunțul oficial va fi făcut după ce germanii identifică o soluție pentru remedierea problemei.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Modele noi

Schimbări în gama Volkswagen Tiguan: motorul pe benzină de 1.4 litri, înlocuit de noul propulsor de 1.5 litri și 150 CP

Volkswagen Tiguan înlocuiește motorul pe benzină de 1.4 litri cu noua unitate de 1.5 litri și 150 CP, în timp ce gama diesel rămâne cel puțin temporar fără cel mai puternic propulsor: 2.0 litri și 240 de cai putere.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Europa este oficial o piață de SUV-uri: 34% cotă de piață pe continent

Una dintre fiecare trei mașini vândute în Europa în luna mai a fost un SUV. Cele mai vândute rămân SUV-urile compacte, urmate de cele din clasa mică.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Volkswagen detaliază planurile pentru întreruperea producției: cel puțin o zi pe săptămână în august și septembrie

Volkswagen va întrerupe una sau două zile pe săptămână producția de la uzina principală din Wolfsburg pentru omologarea modelelor la noul standard de emisii WLTP.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Nurburgring, fotospion, facelift, TDI, Tiguan, Volkswagen Tiguan, TSI, VW Tiguan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru