Volkswagen Tiguan primește un nou pachet estetic: Black Style R-Line condimentează designul SUV-ului german

de Cornel Șocariciu
Vineri, 23.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetul Black Style dezvoltat special pentru SUV-ul Tiguan. Nemții au pregătit o serie de accesorii de caroserie vopsite în negru, dar și elemente exterioare din gama R-Line.

Volkswagen Tiguan este considerat "stâlpul" gamei de SUV-uri din cadrul producătorului german. Prima generație a fost lansată în 2007, iar în tot acest timp, Volkswagen a comercializat peste 4.6 milioane de exemplare (Tiguan și Tiguan Allspace).

Pentru a menține treaz interesul fanilor, Volkswagen promite o serie de ediții și versiuni cu totul și cu totul speciale. În urmă cu câteva săptămâni, nemții au lansat Tiguan Offroad, o versiune care oferă protecții suplimentare, accesorii de caroserie revizuite și sistemul de tracțiune integrală 4Motion standard.

Acum, Volkswagen lansează pachetul Black Style R-Line. După cum sugerează și numele, nemții vin cu o serie de accesorii de exterior vopsite în negru. Lista elementelor de culoare neagră include următoarele: jantele de 19 inch, carcasele oglinzilor laterale, ramele geamurilor, grila frontală și barele de amarare montate pe plafon. De asemenea, spoilerele față și spate primesc tratamentul "R-Line", iar clienții vor putea alege și un set de jante cu diametrul de 20 inch.

În plus, pachetul Black Style R-Line include și un volan sport. 

Conform oficialilor Volkswagen, noul pachet va putea fi comandat doar împreună cu următoarele culori de caroserie: Pure White, Deep Black, Indium Gray Metallic și Oryx White.

Comentarii (3)

  • Jante de 20 ca sa suferi la fiecare denivelare sau problema in asfalt. Arata bine dar strangi din dinti si injuri CNAIR si primaria la fiecare groapa in asfalt :))
    5 0
  • Sensibili mai sunt unii cand aud de 20 (si ma refer la jante).
    0 4
  • andrei
    stai calm, jantele de 20 nu sunt pt tari ca romania. daca vrei sa suferi ti le iei si in romania. dar sunt tari unde au sosele bune. alea care nu isi fac praf sistemul de justitie ca sa scape cativa infractori.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru