Volkswagen Tiguan

Joi, 09 Iulie 2015 | Modele noi

Volkswagen va lansa două noi SUV-uri în gamă

Volkswagen a confirmat planurile de a lansa două SUV-uri noi în gama sa. Acestea vor fi încadrate în gamă în jurul lui Tiguan.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen încearcă să ţină pasul în segmentul SUV-urilor compacte cu un Tiguan îmbunătăţit

Volkswagen caută să menţină treaz interesul publicului pentru actualul Tiguan cu o serie d eîmbunătăţiri aduse la nivelul motoarelor şi al pachetului tehnologic.
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Salonul Auto de la Frankfurt va aduna în toamnă cele mai multe şi mai importante lansări din ultimii ani

Toamna acestui an va aduce o avalanşă de premiere mondiale în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Evenimentul german va consemna debutul unor modele simbolice cum sunt Opel Astra, BMW Seria 7 sau Audi A4.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Volkswagen Tiguan este aşteptată în toamnă, la Salonul de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an, va fi martorul debutului mondial al noului Volkswagen Tiguan. Modelul german se află deja de 8 ani pe piaţă şi aşteaptă de mult un înlocuitor.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Concepte

Volkswagen va prezenta în ianuarie conceptul unui crossover mai mare decât Touareg

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie a anului viitor un concept care va prefigura viitorul crossover al mărcii, aşteptat să fie mai mare decât Touareg, modelul urmând să devină ofere şapte locuri la bord.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Tiguan şi Porsche Panamera primesc noi generaţii în 2016

Volkswagen va deschide o nouă fabrică în Europa, care va începe producţia în anul 2016. Odată cu aceasta, nemţii au confirmat lansarea noilor Volkswagen Tiguan şi Crafter pentru anul respectiv, odată cu noua generaţie a lui Porsche Panamera.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Industrie

Volkswagen recheamă în service 2.6 milioane de maşini vândute în China şi în sud-estul Asiei

Volkswagen va organiza un recall considerabil în China şi sud-estul Asiei. Sunt vizate modelele Tiguan şi versiunile Polo şi Golf echipate cu transmisia automată DSG7.
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen Tiguan Exclusive - ediţie specială pentru Europa

Volkswagen a lansat ediţia specială Exclusive pentru SUV-ul Tiguan. Modelul german beneficiază de o serie de elemente de personalizare atât la interior, cât şi la exterior.
Luni, 20 Mai 2013 | Siguranta

SUA: un nou tip de test de siguranţă le creează probleme SUV-urilor populare europene

Testul de siguranţă Frontal Small Overlap, care simulează un impact cu un copac, lasă repetente nume mari din lista de SUV-uri compacte europene. X1, CR-V, CX-5, Tiguan, Sportage şi ix35 s-au prezentat slab, în timp ce Subaru Forester şi Mitsubishi ASX au trecut testul.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Concepte

Volkswagen CrossBlue - conceptul care anunţă un SUV cu 7 locuri

Volkswagen a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul CrossCoupe, promotorul unui viitor model de serie poziţionat între Tiguan şi Touareg, cu 7 locuri disponibile în standard.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | Modele noi

OFICIAL: Seat va lansa un SUV în 2014

Seat promite un model nou peste doi. Este vorba despre un SUV de talia lui Volkswagen Tiguan, o premieră în gama constructorului din Martorell.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen anunţă un SUV bazat pe Polo, rival pentru Nissan Juke

Volkswagen vrea să atace segmentul SUV-urilor de clasă mică cu un model dezvoltat pe baza viitoarei generaţii Polo. Lansarea este programată pentru 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Septembrie 2011 | O lume nebuna

Chinezii au copiat modelele Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4

Chinezii de la Yema Auto au venit la Salonul Auto de la Chengdu cu trei clone: E-SUV, T-SUV şi F-16, ”inspirate” din Infiniti EX, Volkswagen Tiguan şi Audi A4 Avant. Yema Auto nu este la prima ispravă de acest gen, având în portofoliu şi o clonă a vehicului Subaru Forester.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen Polo şi Tiguan au primit pachete R-Line la Frankfurt

Volkswagen a adus la Frankfurt modelele Polo şi Tiguan R-Line. Sub-compactul şi SUV-ul au fost echipate cu accesorii sportive.
Sambata, 30 Iulie 2011 | Tuning

ABT Sportline modifică Volkswagen Tiguan facelift

Casa de tuning germană ABT Sportline a prezentat o serie de modificări operate pe Volkswagen Tiguan facelift. Creaţia nemţilor este formată dintr-un pachet estetic şi un kit de performanţă.
Luni, 27 Iunie 2011 | Intern

Volkswagen Tiguan facelift costă 22.631 de euro cu TVA în România

Volkswagen lansează astăzi pe piaţa din România crossoverul Tiguan cu trei motoare în benzină şi trei dieseluri. Preţul de pornire este 22.631 de euro cu TVA.
Miercuri, 25 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen Tiguan facelift se prezintă

Volkswagen a prezentat un nou set de imagini cu Tiguan facelift şi a dezvăluit detaliile complete ale acestui model, inclusiv data lansării în Europa.
Joi, 17 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Volkswagen Tiguan facelift - galerie foto completă şi informaţii suplimentare

Automarket vă oferă o galerie foto completă a noului VW Tiguan facelift şi un set de informaţii legate de motorizări şi de noile sisteme intrate în gama modelului german.
Vineri, 04 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Noul Volkswagen Tiguan facelift

Volkswagen va supune actualul Tiguan unui facelift serios, care urmează a fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Premieră: VW Group a vândut 7 milioane de unităţi într-un an

Concernul Volkswagen aniversează un record al vânzărilor în 2010, reuşind să atingă valoarea istorică de 7.000.000 unităţi livrate la nivel global.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Nurburgring, fotospion, facelift, TDI, Tiguan, Volkswagen Tiguan, TSI, VW Tiguan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru