Volkswagen Polo şi Tiguan au primit pachete R-Line la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.09.2011
Volkswagen a adus la Frankfurt modelele Polo şi Tiguan R-Line. Sub-compactul şi SUV-ul au fost echipate cu accesorii sportive.

Pentru a spori interesul publicului pentru actualele Polo şi Tiguan, Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Frankfurt şi un kit R-Line pentru cele două modele, care personalizează puternic look-ul exterior şi interior.

Polo câştigă un spoiler frontal cu prize de aer redesenate, primeşte o terminaţie cromată pentru evacuare, jante de 16 inch, o nouă culoare pentru caroserie, Fire Spark, şi o gardă la sol redusă cu 15 mm. Gama de nuanţe exterioare include: Deep Black cu efect perlat, Argento Riflesso metalizat, gri Pepper metalizat, albastru Shadow metalizat, Hot Orange metalizat, alb Candy şi roşu Flash, disponibile pe toate motorizările gamei.

De cealaltă parte, Tiguan vine cu jante de 19 inch din aliaj, spoilere cu design R-Line, bosaje mai largi, deflector şi eleron posterior. Ca şi în cazul lui Polo, cel mai important detaliu disponibil pentru interior sunt scaunele cu tapiţerie textilă sau piele, încrustată cu logo-ul R. Nu lipsesc nici pedalele şi pragurile din aluminiu.

Pachetul R-Line este disponibil pe toate motorizările actualului Tiguan facelift.

Comentarii (5)

  • grigore
    a?
    Ce sa faca cu ele?
    7 8
  • Simpatic de tot polo!
    6 3
  • alexia
    tiguan r-line
    nu puneti si voi mai multe imagini cu tiguan r-line????
    4 1
  • @ Automarket
    Daca Suzuki persista cu separarea de VW Group, VW Group va incerca preluarea totala a constructorului japonez
    Cotidianul german Der Spiegel a anuntat duminica, ca daca Suzuki va persista cu separarea de VW Group, grupul german va demara procesul de preluare totala acelor de la Suzuki ( http://www.bloomberg.com/news/2011-09-18/volkswagen-open-to-suzuki-takeover-if-tie-up-ends-spiegel-says.html ) .
    12 1
  • VW ... niste nenorociti
    la cat de jigodii sunt sigur vor incerca si o mizerie din asta...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru