Volkswagen Caddy Edition 30 prezent la Frankfurt

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 18.09.2011
2011 este anul aniversărilor pentru Volkswagen. După Golf GTI Editon 35, vă prezentăm un model special dedicat celor care iubesc automobilele practice: Caddt Edition 30.

Pentru a sărbători 30 de ani de când a lansat modelul Caddy, Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Frankfurt o ediție specială a acestui model. Acesta poartă numele de Caddy Edition 30. Modelul prezentat are plafonul negru mat și jante de 17 inch. Clienții pot alege din cinci culori disponibile: alb candy, argintiu reflex, roșu salsa, verde primavera sau galben sunny.

Interiorul poate fi configurat cu cinci sau șapte locuri. Acestea sunt tapițate cu piele Alcantara. Dintre dotări mai enumerăm: volanul multifuncțional legat în piele, levierul schimbătorului de viteze și cel al frânei de mână finisate cu piele, sistem de climatizare automat și geamuri fumurii.

Modelul expus la Salonul Auto de la Frankfurt era dotat cu cel mai puternic motor disponibil pe modelul Caddy: 2.0 TDI de 170 CP și 350 Nm asociat cu o cutie de viteze automată DSG. Celelalte motoare disponibile sunt: 1.6 TDI 101 CP, 2.0 TDI 140 CP și 1.2 TSI de 110 CP.

Caddy este un model emblematic pentru Volkswagen dar a fost mereu în umbra modelelor mai celebre, Chiar și așa, în 30 de ani de existență, peste 1.5 milioane de exemplare și-au găsit client doar în Europa.

Comentarii (1)

  • super Caddy
    Cunosc un Caddy de 2.0 varianta SDI care dupa 345.000 km merge ireprosabil ! Testat si personal.... ;)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru