Feedback

Chevrolet

Marti, 24 Aprilie 2018 | General

Chevrolet a dus pe circuit noul Corvette ZR1: modelul american a reușit o viteză maximă medie de 342 km/h

Chevrolet Corvette ZR1 a ajuns pe ovalul din Papenburg, Germania. Americanii au vrut să verifice viteza maximă a noului Corvette ZR1, iar la final, media obținută a fost de 342 km/h.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Chevrolet Camaro facelift: muscle car-ul a primit modificări estetice și tehnologii noi

Chevrolet a publicat primele imagini cu Camaro facelift. Muscle car-ul este disponibil cu tehnologii moderne și primește o serie de îmbunătățiri la nivel de design. Acum, pachetul 1LE poate fi comandat și pe varianta echipată cu motorul de 2.0 litri de 275 CP.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini autonome

General Motors vrea să lanseze servicii de tip Uber cu mașini fără pedale și volan: modelele Chevrolet Bolt modificate ar putea circula pe drumurile publice din 2019

General Motors are planuri pentru lansarea unor servicii de ride-sharing, precum Uber, folosind mașini autonome care nu au volan sau pedale. Americanii speră ca modelele lor Chevrolet Bolt modificate să primească aprobarea pentru a circula pe drumurile publice din 2019.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

În căutarea formulei câștigătoare: General Motors a promis că va obține profit din vânzarea mașinilor electrice până în 2021

General Motors vrea să obțină profit din vânzarea mașinilor electrice până în anul 2021, potrivit unei declarații a directorului general Mary Barra.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Modele noi

Chevrolet lansează noul Corvette ZR1: 755 de cai putere și o viteză maximă de peste 338 km/h

Corvette ZR1 a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Dubai. Modelul constructorului american oferă 755 de cai putere, 969 Nm și promite o viteză maximă de peste 338 km/h.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | Industrie

Întoarcerea la clasic: La 100 de ani de la primul său pick-up, Chevrolet pune sigla din 1918 pe două modele

Chevrolet sărbătorește anul viitor un secol de la primul său pick-up și vrea să folosească sigla sa celebră din 1918 pe două modele aniversare.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | General

Motorul Anului 2017: Ferrari câștigă titlul pentru al doilea an consecutiv. Craioveanul Ford 1.0 EcoBoost își adjudecă pentru a șasea oară categoria "Sub un litru"

Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | Modele noi

Vă e dor de Chevrolet Cruze? În SUA tomai s-a lansat varianta hatchback a noii generații

Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze hatchback. Modelul american are un portbagaj încăpător și un motor turbo de 1.4 litri.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Tehnologie

Chevrolet a inventat un sistem de răcire a telefonului mobil în mașină

Penru a evita supraîncălzirea telefoanelor mobile în momentul încărcării, Chevrolet a venit cu o soluție ingenioasă: răcirea spațiului de depozitare din mașină.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro Cabrio: primele imagini și informații oficiale

Americanii de la Chevrolet au prezentat noua generație a lui Camaro Cabriolet. Modelul debutează comercial în 2016 și ar putea fi oferit și în anumite reprezentanțe din Europa.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Primele imagini cu interiorul noii generaţii Chevrolet Cruze

Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generaţii Cruze. Modelul american va oferi un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay.
Duminica, 17 Mai 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro 2016: primele imagini și date oficiale

Chevrolet a publicat primele imagini ale generației Camaro cu numărul 6. Muscle car-ul american este mai agresiv și mai tehnologizat ca niciodată.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Chevrolet Spark: noua generaţie a modelului urban a debutat oficial

Chevrolet a dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la New York noua generaţie a modelului Spark. Propunerea americanilor constă într-un design evoluat şi un motor pe benzină ce poate fi comandat şi cu transmisie automată.
Luni, 30 Martie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Chevrolet Camaro va fi mai uşoară cu 90 de kilograme

Chevrolet a publicat noi detalii despre viitoarea generaţie Camaro, programată să debuteze în data de 16 mai la Detroit. Muscle-car-ul american va folosi mult aluminiu pentru a reduce masa totală.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Noul Chevrolet Camaro va fi complet diferit de actualul muscle-car: 70% din componente sunt unice

Chevrolet caută să sublinieze avansul tehnologic pe care îl promite noua generaţie Camaro, programată să debuteze la mijlocul lunii mai. Americanii se laudă cu o platformă nouă, botezată Alpha.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Ford Mustang se pregăteşte să îşi întâlnească rivalul: lansarea lui Chevrolet Camaro a fost anunţată oficial

Chevrolet a anunţat oficial că va dezvălui cea de-a şasea generaţie a modelului Camaro peste două luni. Debutul va avea loc la Detroit, în cadrul unui eveniment special.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Prima schiță a noii generații Chevrolet Spark

Chevrolet a publicat o primă imagine de tip teaser a viitoarei generații Spark. Modelul urban, care a înlocuit la noi vechiul Matiz, se va lansa luna viitoare, însă va ocoli continentul european.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt se pregăteşte să primească o nouă generaţie - un nou teaser dezvăluie partea frontală

Chevrolet a expus noua generaţie a lui Volt în faţa unui public select. Până la debutul noului model, americanii au publicat o imagine teaser a celei de-a doua generaţii Volt, de data aceasta fiind dezvelită partea frontală.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru