Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette hibrid a luat foc în timpul testelor

de Alexandru Monenciu
Luni, 01.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette E-Ray a fost distrus complet în timpul testelor. Din câte se pare, mașina respectivă a luat foc din cauza unei scurgeri de ulei.

Constructorul american de automobile urmează să lanseze, cel mai probabil în 2024, noul Corvette E-Ray. Pe scurt, o versiune hibridă a celebrului model american.

Potrivit celor mai recente informații, aceasta ar urma să combine un motor V8 cu o unitate electrică montată pe puntea față. Așadar, vorbim despre o tracțiune integrală, dar și despre performanțe de top.

Prototipurile se află momentan în teste. Din păcate, însă, unul dintre ele a luat foc în timp ce era testat în munții Sierra Nevada din Spania. Mașina a fost distrusă în totalitate.

Presa susține că prototipul era testat de Bosch, iar incendiul a pornit din compartimentul motor după o scurgere de ulei. Mai apoi, focul a cuprins pachetul de baterii.

Din cauza locului izolat în care s-a petrecut incidentul, pompierii nu au putut să ajungă în timp util, astfel încât să mai poată fi salvat ceva din mașină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de CocheSpias (@cochespias)

via GM Authority

Comentarii (2)

  • Mircea Badea
    tractiune integrala pt vrabiuti?!!
    0 1
  • Gm a luat foc cu mult, mult timp în urmă.este sublim ce a rămas.ceva ce nu m-ai interesează pe nimeni.dar chiar pe nimeni
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru