Chevrolet

Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Chevrolet Corvette ZR1, cel mai puternic Corvette, va fi prezentat în vară

Chevrolet a confirmat oficial lansarea viitorului Corvette ZR1, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american. Primul ZR1 cu motor amplasat central va fi prezentat în vara acestui an.
Duminica, 17 Decembrie 2023 | Industrie

Adio, Chevrolet Camaro. A fost produs ultimul exemplar al legendarului muscle car

Chevrolet a anunțat oficial că a produs ultimul exemplar al legendarului Camaro, la uzina de la Lansing din statul Michigan. Ultimul exemplar al muscle car-ului american este un Camaro ZL1 1LE cu cutie manuală.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Modele noi

Chevrolet Camaro sărbătorește 100 de ani de Le Mans cu o ediție specială

Chevrolet a lansat o nouă ediție specială pentru Camaro, creată pentru a sărbători 100 de ani de la prima ediție a legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans. Constructorul american participă în cursă cu o mașină din Nascar.
Marti, 06 Iunie 2023 | Modele noi

Chevrolet își ia rămas bun de la Camaro cu o nouă ediție specială, Collector’s Edition

Constructorul american a lansat o ediție de adio pentru modelul său de performanță Camaro. Noua ediție specială marchează sfârșitul producției legendarului model, care se va încheia definitiv în 2024.
Marti, 09 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Chevrolet Camaro: Vivid Orange Edition, disponibilă doar în Japonia

Chevrolet a anunțat o nouă ediție specială pentru muscle car-ul său Camaro. Noua ediție, botezată Vivid Orange Edition, aduce o vopsea nouă și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.
Joi, 23 Martie 2023 | Industrie

Producția lui Chevrolet Camaro, oprită în 2024. Ar putea fi transformat în model electric

Constructorul american de automobile a anunțat că producția actualei generații Camaro va fi oprită în 2024. Fără un succesor la orizont, reprezentanții companiei anunță că, totuși, povestea acestui model legendar nu se termină aici.
Joi, 23 Februarie 2023 | Industrie

Producția lui Chevrolet Corvette, oprită din cauza lipsei de componente

Chevrolet a anunțat că a oprit producția celebrului Corvette din cauza lipsei de componente. Uzina din Kentucky, SUA, acolo unde este construit modelul de performanță, va intra în pauză timp de o săptămână.
Marti, 07 Februarie 2023 | Tuning

Hennessey a făcut din Chevrolet Corvette un monstru de peste 700 de cai putere

Hennessey a pregătit un pachet de tuning special pentru noul Chevrolet Corvette. Cu acest pachet, modelul american a fost transformat într-un monstru de peste 700 de cai putere, grație unui motor supraalimentat.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Primul Chevrolet Corvette electrificat din istorie debutează cu 655 CP și tracțiune integrală

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Corvette E-Ray sau, cu alte cuvinte, primul Corvette electrificat din istorie. Sistemul de propulsie dezvoltă 655 de cai putere.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noul Chevrolet C8 Corvette E-Ray, cu sistem de propulsie hibrid, debutează în 17 ianuarie

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul C8 Corvette E-Ray, adică echipat cu un sistem de propulsie hibrid. Totodată, a confirmat data lansării: 17 ianuarie 2023.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

Chevrolet lansează cel mai puternic Camaro din istorie: motor V8 de 1017 cai putere

Chevrolet a lansat oficial cea mai puternică versiune de serie a lui Camaro produsă vreodată. Noul COPO Camaro este un model construit pentru circuit și este oferit cu un motor V8 de 10.4 litri și 1017 cai putere.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Modele noi

Acesta este noul Chevrolet Equinox EV: preț accesibil și până la 483 km autonomie

Chevrolet a publicat o serie de imagini și informații despre noul SUV cu zero emisii Equinox EV. Acesta va avea o autonomie de până la 483 de kilometri și un preț de pornire de 30.000 de dolari. Debutează în toamna lui 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 August 2022 | Masini electrice si hibride

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette hibrid a luat foc în timpul testelor

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette E-Ray a fost distrus complet în timpul testelor. Din câte se pare, mașina respectivă a luat foc din cauza unei scurgeri de ulei.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Modele noi

Chevrolet Seeker este un crossover proaspăt lansat în China

Chevrolet a lansat noul crossover Seeker în China. Acesta este disponibil cu un motor de 1.5 litri Ecotec care îi permite să atingă o viteză maximă de 205 km/h.
Marti, 19 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Chevrolet Blazer EV debutează cu până la 565 CP și 515 km autonomie maximă

Chevrolet a publicat primele imagini și informații despre noul model cu zero emisii Blazer EV. Acesta va putea fi configurat atât cu tracțiune față cât și cu roți motrice spate și tracțiune integrală.
Marti, 17 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser cu interiorul viitorului model electric Chevrolet Equinox EV

Americanii de la Chevrolet au publicat un nou teaser de la interiorul viitorului model electric Equinox. Acesta urmează să debuteze în 2030 și să coste mai puțin de 30.000 de dolari.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Industrie

Președinte GM: Chevrolet Corvette va primi o versiune electrificată în 2023

Celebrul Chevrolet Corvette va primi, anul viitor, o versiune electrificată și, ulterior, una complet electrică, a declarat, într-un interviu, președintele General Motors.
Joi, 10 Martie 2022 | Modele noi

Teaser cu noul Chevrolet Blazer EV SS, primul model electric de performanță din istoria mărcii

Chevrolet a publicat un clip teaser cu o nouă versiune de performanță a modelului Blazer EV, numită SS. Acesta va fi primul model electric de performanță din istoria mărcii și va fi lansat în SUA în acest an.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Modele noi

După Ford F-150 Lightning, acum și Chevrolet Silverado devine electric: 644 de kilometri autonomie

Americanii de la Chevrolet au lansat noul Silverado EV, sau cu alte cuvinte versiunea electrică a celebrului pick-up. Acesta va avea până la 673 de cai putere și o autonomie de 644 kilometri cu o singură încărcare.
Marti, 28 Decembrie 2021 | General

VIDEO: Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini s-au întrecut în reclame de Crăciun

Cu ocazia Crăciunului, mai mulți producători auto au pus în scenă câteva clipuri video prin care sărbătoresc acest eveniment. Printre cele mai inspirate reclame se numără cele publicate de Audi, BMW, Chevrolet și Lamborghini.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru